۵۳ کشمش‌خانه به زودی در فراه به پایه‌ی اکمال می‌رسد

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۵/۵ - ۸:۳۷
۵۳ کشمش‌خانه به زودی در فراه به پایه‌ی اکمال می‌رسد
۴ اسد ۱۳۹۹
کار ساخت کشمش‌خانه‌های مربوط پروژه مدیریت محصولات زراعتی در ولایت فراه جریان دارد.
قرار است که ۵۳ کشمش‌خانه و ۲۲۶ ذخیره‌گاه پیاز در قالب پروژه‌ی مدیریت محصولات زراعتی، در ولایت فراه در آینده‌ی نزدیک به پایه‌ی اکمال برسد.
با آغاز کار تطبیق این پروژه، زمینه‌ی اشتغال برای یک هزار و ۹۵۳ نفر به صورت مستقیم مهیا گردیده است. هم‌چنان اعمار این کشمش‌خانه‌ها سبب شادمانی باغداران از ناحیه ارزش‌افزایی برای محصولات انگور آنان شده است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۶ - ۱۶:۰
Background image

اشتراک وزیر زراعت در مراسم افتتاح چهارمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی امام ابو حنیفه در کابل


۲۶ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در مراسم افتتاحیه چهارمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی امام ابو حنیفه که در مرکز نمایشگاه‌های بین‌المللی افغانستان در. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۶ - ۱۵:۵۷
Background image

نظارت از فعالیت‌های فارم تحقیقات میوه‌جات کوکچه در بدخشان


۲۶ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از جریان کار و فعالیت‌های فارم تحقیقات میوه‌جات کوکچه واقع در دشت قرغ شهر فیض‌آباد نظارت و ارزیابی به عمل آورد. در این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۶ - ۱۵:۵۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای یک‌هزار دهقان در جوزجان


۲۶ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به‌منظور افزایش حاصلات و تقویت توانمندی دهاقین، برای یک‌هزار دهقان در ولسوالی‌های قوش‌تپه و مردیان تخم اصلاح‌شده بذری گندم. . .

بازگشت به خبرها