کار ساخت شبکه‌ی آبیاری زاهدآباد لوگر ۴۰ درصد پیش رفته است

mail-admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۵/۲ - ۱۹:۴
 
۲ اسد ۱۳۹۹
کار ساخت‌وساز فاز دوم شبکه‌ی آبیاری زاهدآباد ولایت لوگر، که ۳.۳ کیلو متر طول دارد، به سرعت ادامه دارد.
بودجه این پروژه از طریق برنامه‌ی (CLAP) وزارت زراعت، آبیاری و مالداری تمویل می‌گردد و نظارت آن از طریق کارمندان فنی و تخنیکی ریاست زراعت و برنامه‌ی تمویل‌کننده صورت می‌گیرد.
کار پروژه یادشده حدود ۴۰ درصد پیش رفته است. دهقانان، باشنده‌گان و مستفیدشونده‌گان قریه زاهدآباد از پیش‌رفت و سرعت کار، خوش‌حال‌اند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۶:۱۲
Background image

در کندهار کار ساخت ۱۵ باب سبزخانه به ارزش ۶.۱ میلیون افغانی آغاز شد

۳۱ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۵ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با حمایت مالی برنامه انکشافی ملل متحد، همکاری تخنیکی مؤسسه بنیاد صلح و تحت نظارت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۶:۹
Background image

زمین از سوی وزارت زراعت به وزارت معارف انتقال داده شد

۳۱ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۵ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
مسئولان ریاست امور اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری می‌گویند که بر اساس فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین، قرارداد انتقال زمین میان ریاست. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۶:۵
Background image

در ننگرهار برای صدها خانواده ماشین‌های خشک‌کردن سبزیجات و میوه‌ها توزیع شد و ساخت سبزخانه‌ها آغاز گردید

۳۱ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۵ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
در نتیجه تلاش‌های ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با حمایت مالی سازمان غذا و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه مشورتی و. . .

بازگشت به خبرها