وزارت زراعت برای حدود دو هزار زن در فاریاب فرصت کاری ایجاد کرده است

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۴/۲۹ - ۱۴:۱۷
وزارت زراعت برای حدود دو هزار زن در فاریاب فرصت کاری ایجاد کرده است
۲۹ سرطان ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از طریق پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری، برای نزدیک به دوهزار زن در ولایت فاریاب فرصت شغلی ایجاد کرده است. این زنان در مرکز و سه ولسوالی ولایت فاریاب مصروف کار در مزرعه هستند.
این فرصت‌های کاری با ایجاد و ساخت باغچه‌های خانه‌گی به منظور کشت و پرورش میوه‌جات و سبزیجات‌ مختلف فراهم شده است. زنانی که اکنون در پرورش و کشت سبزیجات و میوه‌جات فعالیت دارند، قبلاً بی‌کار و خانه‌نشین بودند.
وزارت زراعت از طریق پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری، در کنار ساخت باغچه‌های خانه‌گی برای این زنان، تخم ۱۶ نوع سبزی را توزیع کرده است. هم‌چنین برای شماری از این زنان، مراکز پروسس سبزیجات و میوه‌جات ساخته است.
پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری وزارت زراعت، از سال ۲۰۱۴ به این سو، فعالیت‌هایش را در بخش ایجاد باغچه‌های خانه‌گی و ساخت باغ‌های جدید آغاز کرد. در سراسر ولایت فاریاب، بیش از شش‌هزار زن تاکنون از پروژه‌های این برنامه بهره‌مند شده‌اند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۲ - ۱۰:۲۲
Background image

توزیع پول نقد برای بیش از ۲۰۰ کارگر پروژه‌های معیشتی در دایکندی

2 سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی از روند توزیع پول نقد برای کارگران پروژه بهبود معیشت روستایی و حمایت از پایداری در برابر تغییر اقلیم در قریه‌های بوکله، جرف. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۳:۵۹
Background image

به باغداران و دهاقین ننگرهار به‌منظور جلوگیری از امراض و مدیریت بهتر باغ‌ها آموزش داده شد

۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۶ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
کارمندان مدیریت‌های ترویج ولسوالی‌های هسکه‌مینه، نازیان، کوزکنر و مومندره مربوط ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، در قریه‌های. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۰:۲۳
Background image

به هزاران خانواده در ولسوالی کامدیش نورستان برای تقویت کاروبارهای کوچک زراعتی کمک نقدی توزیع شد

۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۶ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
در هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان، با همکاری تخنیکی مؤسسه برنامه توسعه و بازسازی روستایی و حمایت مالی برنامه جهانی. . .

بازگشت به خبرها