بیش از ۱۶۰ هزار نهال پسته در سمنگان غرس شد

content_admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۳/۲۲ - ۱۰:۵۷
بیش از ۱۶۰ هزار نهال پسته در سمنگان غرس شد

۲۰ جوزای ۱۳۹۹

وزارت زراعت، آبیاری و مالداری جهت توسعه و انکشاف پسته‌زارها در ولایت سمنگان از طریق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری ۱۶۰ هزار نهال پسته را زیر نظر چهار انجمن جنگل‌داری در ایبک، مرکز ولایت سمنگان غرس کرد.

این نهال‌ها در ۴۰ باغچه خانه‌گی توسط تولیدکننده‌گان محلی تولید شده بود.

با غرس این نهال‌ها تغییرات مثبتی در توسعه‌ی جنگل‌های مصنوعی پسته، جلوگیری از تغییرات اقلیمی، گسترش فضای سبز، مبارزه علیه گرم شدن هوا در منطقه و هم‌چنین ایجاد زمینه‌ی کار به روستانشینان به وجود خواهد آمد.

محمدرحمن ارغندیوال رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان می‌گوید که ابزار، مواد و وسایل مورد نیاز ۴۰ باغچه خانه‌گی تولیدکننده‌ی نهال‌های پسته توسط ریاست زراعت تهیه و به دست‌رس آنان قرار گرفته بود. آقای ارغندیوال می‌گوید نهال‌هایی که توسط تولیدکننده‌گان یادشده عرضه می‌شود، توسط ریاست زراعت در مقابل ۲۰ افغانی خریداری می‌شود و سپس این نهال‌ها توسط انجمن‌های جنگلداری غرس و حفاظت می‌گردد.

رستم بای یک‌تن از رییسان انجمن‌های جنگل‌داری خرسندی‌اش را از تطبیق این پروژه ابراز می‌دارد و می‌گوید که این پروژه از یک طرف زمینه‌ی کار را برای مردم محل مهیا می‌سازد و از سوی دیگر در گسترش جنگل‌های پسته نقش مثبت و مستقیم دارد و روی عواید و بلند رفتن اقتصاد دهقانان و مالداران نیز اثرهای مثبتی می‌گذارد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۵۱
Background image

آغاز کمپاین کنترول امراض و آفات نباتی در ولسوالی رخه

۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر در  ولسوالی رخه کمپاین کنترول و جلوگیری از امراض و آفات نباتی را در شماری از قریه‌جات این ولسوالی آغاز کرد.
این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۴۹
Background image

دیدار رئیس زراعت پنجشیر با مسئول کمیته صلیب سرخ پیرامون تداوم همکاری‌ها در بخش زراعت

۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
قاری فضل‌الله دیوبند رئیس زراعت، آبیاری و مالداری در یک دیدار رسمی با هدایت‌الله ساحل مسئول کمیته صلیب سرخ و هیئت همراهش در مقر این ریاست دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۴۸
Background image

سفر هیئت تخنیکی به کندز برای سروی و تثبیت چراگاه‌ها

۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به‌منظور سروی، تشخیص و تثبیت چراگاه‌های ولایات شمالی کشور، پس از ولایت بغلان به ولایت کندز سفر کرد. 
این هیئت به رهبری. . .

بازگشت به خبرها