کار ۷۷۰ پروژه جدید زراعتی در غزنی شروع شد

user-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۲/۲۹ - ۹:۷
کار ۷۷۰ پروژه جدید زراعتی در غزنی شروع شد


۲۹ ثور ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، کار اجرای ۷۷۰ پروژه جدید را از طریق برنامه‌‎ی مدیریت محصولات زراعتی در ولایت غزنی آغاز کرد.
این پروژه‌ها شامل ساخت کشمش‌خانه، ذخیره‌گاه کچالو و پیاز، سردخانه‌های صفرانرژی سارک برای نگهداری میوه تازه و توزیع دستگاه‌های آفتابی خشک‌کننده میوه و سبزی تازه برای شماری از دهقانان به ویژه زنان، می‌شود. کار تطبیق این پروژه‌ها تا دو ماه آینده به پایان خواهد رسید.
۹۰ درصد هزینه اجرای این پروژه‌ها توسط وزارت زراعت و ۱۰ درصد باقی توسط دهقانان و باغداران مستفیدشونده داده می‌شود.
ریاست زراعت ولایت غزنی می‌گوید که این پروژه‌ها در مرکز و تمام ولسوالی‌های این ولایت تطبیق می‌گردد و در جریان تطبیق آن ۷۵۰ تن از فارغ‌التحصیلان رشته‌های زراعت و انجنیری به صورت موقتی صاحب کار می‌شوند. این ریاست تاکید دارد که اجرای این پروژه‌ها برای نُه هزار و ۵۰۰ نفر فرصت کاری دایمی ایجاد می‌کند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۶:۲۲
Background image

تطبیق پروگرام وقایوی لایم سلفر  در مرکز  ولایت بامیان

۱۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان، توسط تیم تخنیکی مدیریت عمومی حفاظت نباتات و قرنطین، پروگرام وقایوی لایم سلفر را در قریهٔ مالک اشتر مرکز بامیان تطبیق کرد.
در. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۶:۲۰
Background image

توزیع بسته‌های غذایی در ولایت سرپل آغاز شد

۱۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت ولایت سرپل، به همکاری موسسه سمون نابینایان افغانستان (ABM)، روند توزیع ۱۴۴۰ بسته مواد غذایی را در ولسوالی‌های گوسفندی، سنگچارک و صیاد آغاز کرد.
هر بسته. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۶:۱۵
Background image

آغاز برنامه کار در مقابل پول نقد در شهر تالقان ولایت تخار

۱۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار در همکاری  دفتر میشن ایست مقیم ولایت تخار ، برنامه کار در مقابل پول نقد را در شهر تالقان و ولسوالی اشکمش آغاز کرد.
بر اساس این. . .

بازگشت به خبرها