مدیریت محصولات زراعتی بغلان؛ کار ۴۳۰ پروژه‌ی زراعتی در بغلان آغاز شد

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۲/۲۸ - ۱۳:۶
مدیریت محصولات زراعتی بغلان؛ کار ۴۳۰ پروژه‌ی زراعتی در بغلان آغاز شد

مدیریت محصولات زراعتی بغلان؛
کار ۴۳۰ پروژه‌ی زراعتی در بغلان آغاز شد
۲۸ثور ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری کار اجرای ۴۳۰ پروژه جدید زراعتی تحت برنامه مدیریت محصولات زراعتی را در ولایت بغلان رسماً با حضور مقام‌های محلی این ولایت آغاز کرد.
ساخت ۲۰۰ ذخیره‌گاه پیاز و کچالو، پنج سردخانه صفر انرژی سارک برای نگهداری میوه و هم‌چنین توزیع دستگاه‌های خشک‌کننده‌ی آفتابی میوه و سبزی شامل این برنامه است که هزینه‌ی مجموعی‌اش ۲۰۲ میلیون و ۶۷۵هزار و ۲۷۰ افغانی می‌شود.
۱۰ درصد این هزینه از سوی دهقانان مستفیدشونده و ۹۰ درصد دیگر توسط وزارت زراعت پرداخته می‌شود.
طرح برنامه مدیریت محصولات زراعتی در دوره‌ی کرونا، توسط وزارت زراعت تهیه و توسط محمداشرف غنی رییس‌جمهور و شورای عالی اقتصادی منظور شده است. این برنامه به اساس نیازهای دهقانان و باغداران اجرا می‌شود. قرار است کار اجرای این پروژه‌ها تا شش ماه آینده به پایان برسد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۵ - ۱۲:۲۸
Background image

غرس بیش از ۲۰۰ هزار قلمه درخت گز در اندخوی فاریاب

۱۵ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب اعلام کرد که بیش از ۲۰۰ هزار قلمه درخت گز در ساحه‌ای به مساحت دو هکتار در ولسوالی اندخوی غرس شده است.
این اقدام که از سوی. . .

دوشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۵ - ۱۰:۴۲
Background image

نظارت از کلینیک‌ها و دواخانه‌های حیوانی در شهر پلخمری

۱۵ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
هیئتی از کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان از کلینیک‌ها و دواخانه‌های حیوانی در شهر پلخمری نظارت و بررسی کردند.
در ترکیب این هییت داکتر تاج محمد احمدزی. . .

دوشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۵ - ۱۰:۴۱
Background image

رئیس زراعت فاریاب با مسئولین سازمان خوراک و زراعت  ملل متحد دیدار کرد

۱۵ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی جان مراد وقار، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب، با شماری از مسوولان سازمان خوراک و  زراعت ملل متحد، در اداره زراعت این ولایت دیدار کرد.
در این نشست، روی. . .

BACK TO NEWS