محصولات گل‌خانه‌های فراه به بازار آمد

user-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۲/۲۱ - ۱۸:۵
محصولات گل‌خانه‌های فراه به بازار آمد


۲۱ ثور ۱۳۹۸
حاصلات فصل اول گل‌خانه‌های ایجاد شده توسط یکی از پروژه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در ولایت فراه به بازار عرضه شد.
پروژه رشد زراعت و انکشاف روستایی (CBARD)در فراه ۱۳۵ گل‌خانه‌ی تجارتی بزرگ برای دهقانان علاقه‌مند و ۱۰۳ گل‌خانه‌ی کوچک برای زنان ساخته است. 
این گل‌خانه‌ها در ولسوالی‌های خاک سفید و پشت‌رود، برای ۲۴۸ خانواده ساخته شده است. مالکان گل‌خانه‌ها سالانه سه فصل حاصل برمی‌دارند.
در همین حال، کار ساخت ۷۰ گل‌خانه‌ی تجارتی و ۱۵ گل‌خانه‌ی کوچک در این ولسوالی‌ها به زودی تکمیل می‌گردد و به دهقانان مستفیدشونده سپرده می‌شود.
هدف از ساخت این گل‌خانه‌ها به دست آوردن حاصل بیش‌تر از زمین کم‌تر و افزایش درآمد دهقانان و در کنار آن، معرفی محصولات باارزش است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۵:۱۴
Background image

برداشت ۵.۱۵ میلیون متریک تُن گندم در کشور؛ افزایش ۱۳.۴ درصدی نسبت به سال گذشته

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
براساس آمار ریاست احصائیه زراعتی و تنظیم معلومات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سال جاری ۵.۱۵ میلیون متریک تُن گندم در سطح کشور برداشت شده است که در مقایسه با سال. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۳۵
Background image

آغاز روند توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان در بدخشان

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان ولایت بدخشان آغاز گردید. قرار است در چارچوب این برنامه ۶ هزار و ۴۵۰ دهقان در ولسوالی‌های مختلف این ولایت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۲۴
Background image

برگزاری سمینار آگاهی‌دهی در مورد جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل در سرپل

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل سمینار آگاهی‌دهی را به‌منظور بلندبردن سطح آگاهی دهقانان در مورد اضرار کشت کوکنار و ترویج کشت نباتات بدیل در ولسوالی سوزمه. . .

BACK TO NEWS