امسال در بادغیس ۳۲هزار و ۶۴۰ تُن گندم اصلاح‌شده توسط دهقانان تولید خواهد شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱/۱۳ - ۱۵:۵۵
بادغیس


۱۲ حمل ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس می‌گوید که در جریان سال روان، با توجه به مقدار توزیع تخم‌های اصلاح‌شده و باران‌های اخیر، بیش از ۳۲ هزار تُن گندم اصلاح‌شده تولید خواهد شد.
این ریاست می‌گوید: «در سال روان ریاست زراعت بادغیس به ۱۶ هزار و ۳۴۰ دهقان در ساحات مختلف این ولایت، ۸۱۷ تن گندم اصلاح‌شده و ۹۶۴ تن کود کیمیایی را توزیع کرده است که بدین‌ترتیب، هشت‌هزار و ۱۷۰ هکتار زمین در بادغیس تحت کشت گندم اصلاح‌شده قرار گرفته است.»
این ریاست به این توقع است که «با اوسط حاصل چهار تن از یک هکتار، امسال ۳۲ هزار و ۶۴۰ تن تخم اصلاح‌شده‌ی گندم در بادغیس تولید شود.»
با تولید این مقدار گندم اصلاح‌شده، گام مهمی در عرصه ترویج کشت تخم اصلاح‌شده که منتج به افزایش حاصلات و بهبود مصونیت غذایی می‌شود، برداشته می‌شود.
ریاست زراعت بادغیس می‌گوید: «با بارنده‌گی‌های به‌موقع و متواتر نباتات زرع‌شده در زمین‌های للمی این ولایت، از وضعیت خوب و قابل وصف برخوردار گردیده‌اند.»
باید گفت که ۸۰ درصد زمین‌های زراعتی بادغیس للمی است و در آن گندم، ‌جو، کرابیه، نخود و سبزیجات کشت می‌شود.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۵۱
Background image

آغاز کمپاین کنترول امراض و آفات نباتی در ولسوالی رخه

۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر در  ولسوالی رخه کمپاین کنترول و جلوگیری از امراض و آفات نباتی را در شماری از قریه‌جات این ولسوالی آغاز کرد.
این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۴۹
Background image

دیدار رئیس زراعت پنجشیر با مسئول کمیته صلیب سرخ پیرامون تداوم همکاری‌ها در بخش زراعت

۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
قاری فضل‌الله دیوبند رئیس زراعت، آبیاری و مالداری در یک دیدار رسمی با هدایت‌الله ساحل مسئول کمیته صلیب سرخ و هیئت همراهش در مقر این ریاست دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۴۸
Background image

سفر هیئت تخنیکی به کندز برای سروی و تثبیت چراگاه‌ها

۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به‌منظور سروی، تشخیص و تثبیت چراگاه‌های ولایات شمالی کشور، پس از ولایت بغلان به ولایت کندز سفر کرد. 
این هیئت به رهبری. . .

بازگشت به خبرها