به پنج‌هزار باغ‌دار در دایکندی آموزش داده می‌شود

content_admin
شنبه ۱۳۹۸/۱۲/۱۰ - ۹:۲۸
 به پنج‌هزار باغ‌دار در دایکندی آموزش داده می‌شود

۸حوت ۱۳۹۸
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، از آغاز برنامه‌ی آموزشی استفاده از مواد عضوی زراعتی و کمپاین شاخه‌بری درختان مثمر در این ولایت خبر داده است.
این ریاست می‌گوید قرار است پنج‌هزار باغدار، مدیران خدمات زراعتی ولسوالی‌ها و کارمندان تخنیکی در مرکز ولایت، در باره‌ی چگونگی کنترول همه‌‌جانبه‌ی آفات و امراض نباتی، ساختن دواهای زراعتی از مواد غیرعضوی و شاخه‌بری درختان تحت آموزش قرار گیرند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۱:۴۹
Background image

۱ هزار ۱۰۰ جریب زمین برای پارک صنعتی اسفنده غزنی واگذار شد

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ ذوالقعده ۱۴۴۷ هـ.ق
ساحه پارک صنعتی اسفنده در ولایت غزنی که حدود (۱۱۰۰٫۳۳) جریب زمین را در بر می‌گیرد، بر اساس حکم امیرالمؤمنین (حفظه‌الله) به‌منظور ایجاد پارک صنعتی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۱:۱۴
Background image

افزایش حاصلات مالداری در سال جاری به‌دلیل گسترش علفچرها و سرسبزی دشت‌ها

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در جریان سفرش به شمال کشور اعلام کرد که به‌دلیل افزایش ساحات علفچر و سرسبزی گسترده دشت‌ها،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۹:۲۱
Background image

افتتاح مرکز تولید چوچه مرغ گوشتی در تخار با سرمایه‌گذاری ۸۲۰ هزار دالر

۸ ثور۱۴۰۵ هـ.ق
مرکز تولید چوچه مرغ گوشتی با سرمایه‌گذاری مجموعی حدود ۸۲۰ هزار دالر در ولایت تخار، با حضور هیأت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، رسماً افتتاح و به بهره‌برداری. . .

بازگشت به خبرها