در جوزجان ۱۲۰ هزار دوز واکسین بیماری LSD برای ۳۲ داکتر وترنر توزیع شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۳:۱۸
در جوزجان ۱۲۰ هزار دوز واکسین بیماری LSD برای ۳۲ داکتر وترنر توزیع شد

۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان، به‌منظور پیشگیری و کنترول بیماری جلدی گره‌دار (LSD) در مواشی، ۱۲۰ هزار دوز واکسین این بیماری را برای ۳۲ تن از داکتران وترنر سکتور خصوصی صحت حیوانی در مرکز و ولسوالی‌های ده‌گانه این ولایت، مطابق سهمیه تعیین‌شده توزیع کرد.
این واکسین‌ها از سوی داکتران وترنر ساحوی برای مواشی مالداران تطبیق خواهد شد. همچنان، از داکتران وترنر خواسته شد تا در تطبیق دقیق و مؤثر واکسین‌ها مطابق اصول و برنامه تعیین‌شده، توجه جدی نموده و در راستای حفظ صحت حیوانات و حمایت از مالداران همکاری لازم داشته باشند.
هدف از تطبیق این واکسین‌ها، کاهش تلفات حیوانات، پیشگیری و کنترول بیماری جلدی گره‌دار، حفظ سرمایه‌های حیوانی و بهبود وضعیت اقتصادی مالداران می‌باشد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۲ - ۱۵:۵۳
Background image

تلاش وزارت زراعت برای ساده‌سازی روندهای اداری و تسهیل خدمات به مراجعین

۱۲ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
کمیته ساده‌سازی روندهای اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به هدف اصلاح پروسه‌های کاری و ایجاد تسهیلات بیشتر برای مراجعین، جلسه‌ای را برگزار کرد.
این اقدامات در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۲ - ۱۵:۵۳
Background image

برگزاری جلسه ماهانه سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت کابل

۱۲ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه ماهانه سکتور زراعت و انکشاف دهات، با اشتراک نمایندگان ادارات امارتی، مؤسسات همکار و مسئولان مدیریت‌های خدمات زراعتی ولسوالی‌های ولایت کابل، در تالار جلسات ریاست. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۲ - ۱۱:۴۳
Background image

تلاش‌ها جهت حفاظت از پرندگان کمیاب در بدخشان

۱۲ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، به هدف حفاظت از پرندگان کمیاب و جلوگیری از شکار حیات وحش، ۹ میل اسلحه چره‌ای را در ولسوالی کشم ضبط کرده است.
سید انعام‌الله. . .

BACK TO NEWS