دیدار مسئول دفتر ولایتی مؤسسه اقدام علیه گرسنگی با سرپرست ریاست زراعت غور

mail-admin
شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۱ - ۸:۲۳
دیدار مسئول دفتر ولایتی مؤسسه اقدام علیه گرسنگی با سرپرست ریاست زراعت غور

۲۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئول دفتر ولایتی مؤسسه «ACF» مؤسسه اقدام علیه گرسنگی با سرپرست ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور دیدار و درباره گسترش همکاری‌ها و تطبیق پروژه‌های بیشتر در بخش‌های زراعت و مالداری گفت‌وگو کرد.
در این دیدار که در مقر ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور انجام شد، مسئول دفتر ولایتی مؤسسه ACF از همکاری و هماهنگی دوامدار این ریاست در زمینه تطبیق مؤثر پروژه‌های زراعتی و مالداری در مرکز و ولسوالی‌های ولایت غور قدردانی کرد.
وی گفت که این مؤسسه در نظر دارد پروژه‌های بیشتری را در بخش زراعت و مالداری در ولایت غور تطبیق کند و تلاش‌ها برای جلب حمایت تمویل‌کنندگان به‌منظور اجرای پروژه‌های بیشتر در این بخش ادامه دارد.
در همین حال، مولوی محمد عشرت، آمر امور زراعتی و سرپرست ریاست زراعت، آبیاری و مالداری غور، از فعالیت‌ها و همکاری‌های مؤسسه اقدام علیه گرسنگی ACF قدردانی کرده، گفت که زراعت و مالداری بخش مهمی از معیشت مردم این ولایت را تشکیل می‌دهد و تطبیق پروژه‌ها در این زمینه می‌تواند در رشد اقتصادی و بهبود وضعیت زندگی دهقانان و مالداران نقش مؤثر داشته باشد.
سرپرست ریاست زراعت غور از مسئولان مؤسسه ACF خواست تا با هدف ایجاد فرصت‌های کاری و حمایت از دهقانان و مالداران، پروژه‌های بیشتری را در این ولایت روی دست بگیرند.
در پایان، دو طرف بر تداوم همکاری‌ها و هماهنگی‌های مشترک در زمینه تطبیق پروژه‌های زراعتی و مالداری در ولایت غور تأکید کردند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۱۶:۴۹
Background image

پروژه‌ای به ارزش بیش از ۲۷ میلیون افغانی در بخش معیشت و جنگلداری در کنر تطبیق می‌شود

۲۳ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان مؤسسه انکشاف جامعه آسیا (ACDO) در دیدار با مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از تطبیق پروژه‌ای به ارزش ۲۷ میلیون و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۱۶:۲۳
Background image

جلسه هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان ولایتی برگزار شد

۲۳ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه آنلاین هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان پلان و پالیسی، احصائیه زراعتی، انکشاف سکتور خصوصی، نظارت و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۱۰:۴۰
Background image

جلسه هماهنگی ریاست زراعت دایکندی با مؤسسات همکار برگزار شد

۲۳ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هماهنگی میان مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی و نمایندگان مؤسسات همکار برگزار شد.
در این جلسه، نمایندگان مؤسسات همکار گزارش فعالیت‌ها و برنامه. . .

بازگشت به خبرها