توزیع بسته‌های مالداری برای حمایت از معیشت ۲۹ خانواده در دایکندی

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۹:۱۰
توزیع بسته‌های مالداری برای حمایت از معیشت ۲۹ خانواده در دایکندی

۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، در همکاری با کمیته ناروی برای افغانستان، بسته‌های حمایتی مالداری را برای ۲۹ زن مستحق از خانواده‌های بی‌بضاعت، مهاجر و بدون سرپرست در ولسوالی‌های شهرستان، پاتو و مرکز این ولایت توزیع کرد.
این بسته‌ها شامل ۵۸ رأس گوسفند، پنج‌هزار و ۸۰۰ کیلوگرام خوراک حیوانی، ۲۹ لیتر داروی دیورمر، ۱۴.۵ کیلوگرام پودر تقویتی منرال و ویتامین و وسایل مورد نیاز برای پروسس و نگهداری محصولات لبنی و مالداری می‌باشد.
برای هر یک از مستفیدشوندگان همچنان وسایلی مانند دیک المونیمی، اجاق گاز، پیپ، ملاقه، صافی و ظرف نگهداری شیر، قوطی نیکلی نگهداری روغن، قیچی پشم‌گیری گوسفند و دستکش نیز توزیع شده است.
مسئولان ریاست زراعت دایکندی می‌گویند، هدف از این برنامه فراهم‌سازی زمینه درآمد پایدار، تقویت اقتصاد خانواده‌ها، توسعه مالداری کوچک و حمایت از زنان آسیب‌پذیر از طریق پرورش و نگهداری گوسفندان نسل محلی است.
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری دایکندی از همکاری کمیته ناروی برای افغانستان در زمینه حمایت از خانواده‌های نیازمند قدردانی کرده و تداوم برنامه‌های حمایتی در بخش مالداری را برای بهبود معیشت خانواده‌های روستایی مهم می‌داند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۴ - ۱۵:۸
Background image

برنامه سه‌روزه ارتقای ظرفیت کارمندان ریاست زراعت سمنگان آغاز شد

۲۴ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
برنامه آموزشی و ارتقای ظرفیت کارمندان مرکز و ولسوالی‌های ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان، با همکاری ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری آغاز. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۴ - ۱۵:۷
Background image

جلسه هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان ولایتی برگزار شد

۲۴ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه آنلاین هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان پلان و پالیسی، احصائیه زراعتی، انکشاف سکتور خصوصی، نظارت و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۴ - ۱۴:۵۵
Background image

در ارزگان، پروژه پایپ‌سکیم آبیاری به ارزش بیش از ۲.۵ میلیون افغانی افتتاح شد

۲۴ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ رَبِیعُ‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه پایپ‌سکیم آبیاری به ارزش بیش از دو و نیم میلیون افغانی، در منطقه سرکلا از مربوطات قریه چنار، در مربوطات مرکز ترینکوت ولایت ارزگان، به. . .

BACK TO NEWS