توزیع نزدیک به ۹۰ هزار دوز واکسین لمپیاسکین برای آغاز کمپاین واکسیناسیون گاوها در کاپیسا
۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا با همکاری سازمان خوراک و زراعت ملل متحد (FAO)، روند توزیع واکسین بیماری لمپیاسکین (آبله پوستی گاوی) را برای آغاز کمپاین سراسری واکسیناسیون در این ولایت آغاز کرد.
در این برنامه، کارمندان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در هماهنگی با ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا، واکسینهای مورد نیاز را با حضور مولوی روحالله روحانی رئیس زراعت این ولایت، به هفت واحد ساحوی وترنری و ۱۸ تن از داکتران سکتور خصوصی که مسئول اجرای کمپاین در هفت ولسوالی و مرکز کاپیسا هستند، توزیع کردند.
قرار است در جریان این کمپاین، ۸۹ هزار و ۷۰۰ دوز واکسین لمپیاسکین مطابق سهمیه تعیینشده در ولسوالیهای حصه اول کوهستان، حصه دوم کوهستان، کوهبند، محمود راقی، نجراب، تگاب، الهسای و مرکز ولایت بر گاوها تطبیق شود.
مسئولان ریاست زراعت کاپیسا میگویند با توجه به اینکه شمار گاوها در این ولایت از ۲۰۰ هزار رأس فراتر میرود، پیشنهاد افزایش سهمیه واکسین به سازمان خوراک و زراعت ملل متحد ارائه شده است. مسئولان این سازمان نیز برای ادامه همکاری و گسترش خدمات واکسیناسیون بهمنظور کنترل و ریشهکنسازی بیماری لمپیاسکین اعلام آمادگی کردهاند.
