نظارت از روند آبیاری ۱۵ هزار نهال در ساحات تنظیم آب‌ریزه‌های ولسوالی حصه دوم کوهستان کاپیسا

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۱:۴۶
نظارت از روند آبیاری ۱۵ هزار نهال در ساحات تنظیم آب‌ریزه‌های ولسوالی حصه دوم کوهستان کاپیسا

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا از روند آبیاری ۱۵ هزار اصله نهال غرس‌شده در ساحات تنظیم آب‌ریزه‌های دامنه کوه ریگروان و ده‌بلبل در ولسوالی حصه دوم کوهستان نظارت کرد.
این نظارت به اساس هدایت رهبری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا از ساحات تنظیم آب‌ریزه‌های دامنه کوه ریگروان و ده‌بلبل، مربوط ولسوالی حصه دوم کوهستان و مجاور ولسوالی کوه‌بند، انجام شد. در این ساحات طی سال‌های گذشته، مجموعاً ۱۵ هزار اصله نهال شامل بادام و توت غرس شده است.
بر بنیاد معلومات مسئولان، آبیاری این نهال‌ها توسط پرسونل ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا به‌گونه منظم ادامه دارد و هدف از این برنامه، حفاظت از نهال‌های غرس‌شده، تقویت پوشش گیاهی، جلوگیری از فرسایش خاک و بهبود وضعیت منابع طبیعی در منطقه است.
همچنین، روغنیات مورد نیاز برای اجرای این برنامه با تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا تهیه و فراهم شده است تا روند آبیاری بدون وقفه ادامه یابد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۱ - ۱۵:۴۴
Background image

توزیع تخم بذری اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای ۱۵۰۰ دهقان در سه ولسوالی ولایت سرپل

۱۱ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
بسته‌های تخم بذری اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای ۱۵۰۰ دهقان در ولسوالی‌های سوزمه‌قلعه، گوسفندی و بلخاب ولایت سرپل، در چارچوب برنامه «تمویل مالی اضافی جهت مصونیت. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۱ - ۱۵:۴۳
Background image

آغاز روند توزیع تخم بذری گندم اصلاح‌شده و کود کیمیاوی برای ۵۰۰ دهقان در ولسوالی کشنده بلخ

۱۱ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع تخم بذری گندم اصلاح‌شده و کود کیمیاوی برای ۵۰۰ دهقان مستحق در ولسوالی کشنده ولایت بلخ، از سوی ریاست زراعت بلخ با همکاری دفتر WHH  و حمایت مالی سازمان خوراک. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۱ - ۱۵:۲۵
Background image

ایجاد قطعه نمایشی گندم ورایتی وحدت ۱۵ در ولسوالی شولگره بلخ

۱۱ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
یک قطعه نمایشی گندم از ورایتی وحدت ۱۵ به مساحت یک جریب زمین آبی، در قریه قدیم ولسوالی شولگره ولایت بلخ، ایجاد و کشت شد.
این قطعه نمایشی توسط کارمند غله‌جات و حبوبات. . .

BACK TO NEWS