رئیس زراعت بدخشان از پروژه‌های زراعتی مؤسسه میشن ایست در ولسوالی واخان بازدید کرد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۴ - ۸:۴۱
444

مولوی امان‌الله حسن رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در رأس یک هیأت متشکل از کارشناسان زراعت، مسئولان مؤسسه میشن ایست و مسئولان بخش پلان و هماهنگی این ریاست به ولسوالی واخان سفر کرده و از پروژه‌های زراعتی تطبیق‌شده توسط مؤسسه میشن ایست و وضعیت زراعت این ولسوالی بازدید نمود.
رئیس زراعت بدخشان در آغاز این سفر با مسئولان ولسوالی واخان دیدار کرده و هدف از سفر را بررسی فعالیت‌های مدیریت خدمات زراعتی، ارزیابی وضعیت زراعت و مالداری، شناسایی نیازمندی‌های دهقانان و بررسی روند تطبیق پروژه‌های زراعتی مؤسسه میشن ایست عنوان کرد.
در جریان این سفر، هیأت از مزارع گندم و کچالو در مناطق گازخان و کیب‌کوت بازدید کرده و روند تطبیق پروژه‌های زراعتی، وضعیت مزارع و نتایج برنامه‌های حمایوی را از نزدیک مورد ارزیابی قرار داد.
دهقانان و باشندگان محل ضمن استقبال از این بازدید، از تطبیق پروژه‌های زراعتی در ولسوالی واخان ابراز خرسندی کرده و تأکید نمودند که این برنامه‌ها در رشد زراعت، افزایش تولیدات و بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های دهقانی نقش مؤثری داشته است.
مولوی امان‌الله حسن در دیدار با دهقانان اظهار داشت که ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان برای توسعه زراعت در ولسوالی‌های مرزی، دوردست و کمتر توسعه‌یافته تلاش‌های خود را ادامه داده و از نهادهای همکار می‌خواهد پروژه‌های انکشافی و زراعتی بیشتری را در این مناطق تطبیق کنند.
وی همچنان از همکاری‌ها و فعالیت‌های مؤسسه میشن ایست در بخش زراعت قدردانی کرده و بر تداوم برنامه‌هایی که موجب افزایش تولیدات زراعتی، بهبود معیشت مردم و توسعه اقتصادی مناطق روستایی می‌شود، تأکید نمود.
در این سفر، چالش‌ها و نیازمندی‌های موجود در بخش زراعت و مالداری ولسوالی واخان نیز بررسی شد و بر هماهنگی بیشتر میان ریاست زراعت، اداره محلی و نهادهای همکار برای رسیدگی به مشکلات دهقانان و مالداران تأکید صورت گرفت.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۶:۲۶
Background image

برگزاری ورکشاپ سه‌روزه ارتقای ظرفیت برای کارمندان ریاست زراعت فاریاب

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ورکشاپ آموزشی سه‌روزه ارتقای ظرفیت برای کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب در مرکز و ولسوالی‌ها، از سوی ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۶:۲۴
Background image

برای تطبیق کمپاین واکسیناسیون مواشی در بلخ ۹۵ هزار و ۶۰۰ دوز واکسین اختصاص یافت

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری اداره خوراک و زراعت ملل متحد «FAO»، برنامه آگاهی‌دهی کمپاین واکسیناسیون طاعون نشخوارکنندگان کوچک، بروسلوز و لمپی‌اسکین. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۶:۲۱
Background image

برنامه آموزشی آمادگی برای کمپاین واکسیناسیون حیوانات در برابر بیماری لمپی‌اسکین در حوزه جنوب‌شرق آغاز شد

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ رَبیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا، با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد «FAO» و تحت نظارت مستقیم آمریت مالداری، برنامه. . .

بازگشت به خبرها