توزیع پول نقد برای بیش از ۲۰۰ کارگر پروژه‌های معیشتی در دایکندی

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۲ - ۱۰:۲۲
توزیع پول نقد برای بیش از ۲۰۰ کارگر پروژه‌های معیشتی در دایکندی

2 سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی از روند توزیع پول نقد برای کارگران پروژه بهبود معیشت روستایی و حمایت از پایداری در برابر تغییر اقلیم در قریه‌های بوکله، جرف علیا و جرف سفلی نظارت کرد.
این برنامه با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و از سوی موسسه ارتباط در سه انجمن جنگلداری تطبیق شده است. بر اساس معلومات ارائه‌شده، پول نقد برای کارگران مصروف در فعالیت‌های مدیریت حوزه‌های آبریز (واترشید) توزیع گردید.
در مجموع برای ۲۰۵ تن زمینه کار فراهم شده است تا از طریق مشارکت در فعالیت‌های پروژه، درآمد کسب کرده و بخشی از نیازهای معیشتی خانواده‌های خود را تأمین کنند.
مسئولان می‌گویند هدف از اجرای این برنامه، ایجاد فرصت‌های کاری، جذب آب، تقویت منابع آب زیرزمینی و افزایش توانمندی جوامع روستایی در برابر تغییرات اقلیمی است.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۱۴:۲۶
Background image

آغاز روند توزیع مواد خوراکی مواشی و کمک‌های نقدی برای ۵۰۰ مالدار در لغمان

۱۶ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۶ جمادی‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لغمان، با حمایت مالی اداره خوراک و زراعت سازمان ملل متحد (FAO) و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید  (ActionAid). . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۱۱:۲۳
Background image

آغاز روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم برای سه هزار دهقان در فراه

۱۶ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم برای سه هزار دهقان در مربوطات مرکز ولایت فراه، با تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، به حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۹:۵۰
Background image

توزیع بسته‌های زراعتی برای ۱۱۷۵ دهقان در ولسوالی چهارسده غور

۱۶ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور با همکاری مؤسسه  CHA، برای ۱۱۷۵ دهقان واجد شرایط در ولسوالی چهارسده این ولایت، تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کودهای کیمیاوی سیاه و. . .

BACK TO NEWS