آغاز پروسه توزیع و فروش موازی ۱۵۶ جریب زمین استردادشده در جوزجان

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۱:۲۶
آغاز پروسه توزیع و فروش موازی ۱۵۶ جریب زمین استردادشده در جوزجان

۲۷ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
پروسه توزیع و فروش موازی ۱۵۶ جریب زمین استردادشده امارتی واقع قریه لب جرخراسان مرکز ولایت جوزجان آغاز گردید.
این برنامه به اساس هدایات مقامات ذیصلاح امارت اسلامی افغانستان و با حضور مولوی جان مراد وقار رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان، مولوی محمد ظریف مظلومیار آمر تخنیکی امور زمینداری و هیأت مختلط متشکل از نمایندگان ادارات مربوطه عملی شد.
هیأت موظف به منظور بررسی، ارزیابی ساحوی و آغاز رسمی پروسه توزیع و فروش زمین متذکره به قریه لب جرخراسان سفر نموده و از موقعیت و وضعیت موجود زمین بازدید کرد. همچنان به هدف تأمین شفافیت، رعایت اصول قانونی و جمع‌آوری معلومات لازم، ساحه مورد ارزیابی همه‌جانبه قرار گرفت و هماهنگی‌های لازم با ادارات ذیربط انجام شد.
مسئولان می‌گویند که هدف از این بررسی، تثبیت مشخصات زمین، ارزیابی وضعیت ساحه و فراهم‌سازی زمینه برای اجراآت بعدی در چارچوب احکام و اصول نافذه می‌باشد.
قرار است نتایج بررسی‌ها و ارزیابی‌های انجام‌شده جهت اتخاذ تصمیم نهایی به مراجع ذیصلاح ارائه گردد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۱۴:۲۶
Background image

آغاز روند توزیع مواد خوراکی مواشی و کمک‌های نقدی برای ۵۰۰ مالدار در لغمان

۱۶ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۶ جمادی‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لغمان، با حمایت مالی اداره خوراک و زراعت سازمان ملل متحد (FAO) و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید  (ActionAid). . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۱۱:۲۳
Background image

آغاز روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم برای سه هزار دهقان در فراه

۱۶ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم برای سه هزار دهقان در مربوطات مرکز ولایت فراه، با تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، به حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۹:۵۰
Background image

توزیع بسته‌های زراعتی برای ۱۱۷۵ دهقان در ولسوالی چهارسده غور

۱۶ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور با همکاری مؤسسه  CHA، برای ۱۱۷۵ دهقان واجد شرایط در ولسوالی چهارسده این ولایت، تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کودهای کیمیاوی سیاه و. . .

BACK TO NEWS