توزیع اجاق‌های خورشیدی برای خانواده‌های نیازمند در ولسوالی قادس بادغیس

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۱ - ۱۰:۹
توزیع اجاق‌های خورشیدی برای خانواده‌های نیازمند در ولسوالی قادس بادغیس

۲۱ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس با حمایت سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، ۴۳ پایه اجاق خورشیدی را برای زنان نیازمند و بی‌بضاعت در حوزه ده‌برنج ولسوالی قادس توزیع کرد.
این برنامه در چارچوب فعالیت‌های پروژه «جیف» با هدف کاهش مصرف سوخت‌های فسیلی و چوب، حفاظت از منابع طبیعی، جلوگیری از تخریب جنگلات و بهبود وضعیت معیشتی خانواده‌های آسیب‌پذیر اجرا شد. اجاق‌های خورشیدی توزیع‌شده به خانواده‌ها کمک می‌کند تا بخشی از نیازهای روزمره خود را با استفاده از انرژی پاک و تجدیدپذیر تأمین کنند.
همزمان با توزیع این وسایل، به مستفیدشوندگان در مورد شیوه استفاده، نگهداری و مزایای اجاق‌های خورشیدی آموزش‌های لازم ارائه شد تا بتوانند از این تجهیزات به شکل مؤثر استفاده کنند.
این برنامه تحت نظارت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس و توسط کارمندان آمریت منابع طبیعی تطبیق و پیگیری شده است.
ترویج استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر، حفاظت از منابع طبیعی و حمایت از خانواده‌های آسیب‌پذیر از اولویت‌های برنامه‌های انکشافی در بخش منابع طبیعی به شمار می‌رود. توزیع اجاق‌های خورشیدی یکی از اقدامات عملی در راستای کاهش فشار بر جنگلات و بهبود شرایط زندگی خانواده‌های نیازمند در مناطق روستایی است.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۲:۰
Background image

در هلمند پروژه پاک‌کاری ۱۷.۸ کیلومتر کانال‌های زهکشی با هزینه بیش از ۵.۴ میلیون افغانی آغاز شد

۲۹ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۷ رَبِیعُ‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه پاک‌کاری کانال‌های زهکشی در مربوطات مرکز ولایت هلمند و ولسوالی‌های بولان، گرشک و سنگین، با حضور نمایندگان وزارت زراعت، آبیاری و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۱:۰
Background image

برای ۷۰ زن در ولسوالی بلخ مواد و وسایل کشت و تولید سمارق توزیع شد

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری مؤسسه «اکشن اید»، برای ۷۰ تن از زنان در ولسوالی بلخ، مواد، وسایل و لوازم مورد نیاز کشت و تولید سمارق را توزیع کرد.
در این برنامه، مواد. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۰:۵۶
Background image

در کندهار با هزینه بیش از ۱۸ میلیون افغانی یک چکدم بزرگ ساخته شد؛ گامی مهم برای کاهش اثرات خشکسالی و افزایش سطح آب‌های زیرزمینی

۲۹ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۷ رَبِیعُ‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
کار ساخت یک چکدم بزرگ در ولسوالی پایین شاولیکوت ولایت کندهار، با هزینه ۱۸ میلیون و ۴۸۳ هزار و ۳۷۳ افغانی از بودجه انکشافی وزارت زراعت،. . .

BACK TO NEWS