ادامه مبارزه میخانیکی با آفت کفشک در ولایت بادغیس

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۷ - ۹:۲۶
ادامه مبارزه میخانیکی با آفت کفشک در ولایت بادغیس

۱۷ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس از ادامه مبارزه میخانیکی با آفت کفشک در ساحات زراعتی این ولایت خبر داد.
به گفته مسئولان این ریاست، آمریت امور زراعتی و مدیریت حفاظه نباتات با همکاری دهقانان، به منظور جمع‌آوری و از بین بردن این آفت زراعتی، تاکنون حدود ۱۶ هزار و ۵۰۰ جریب زمین را در ولسوالی‌های غورماچ، بالامرغاب، دره‌بوم، سنگ‌آتش، مقر، جوند، قادس، آبکمری و مرکز ولایت از وجود کفشک‌ها پاکسازی کرده‌اند.
این عملیات از طریق مبارزه میخانیکی و استفاده از تورهای مخصوص حشره‌گیری انجام شده است. مسئولان می‌گویند که روند مبارزه با این آفت در ساحاتی که کشتزارهای گندم هنوز سبز است، همچنان ادامه دارد.
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس تأکید می‌کند که مبارزه به‌موقع با آفات زراعتی نقش مهمی در حفاظت حاصلات، افزایش تولیدات زراعتی و کاهش خسارات وارده به دهقانان دارد و تلاش‌ها در این زمینه ادامه خواهد یافت.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۱۴:۲۶
Background image

آغاز روند توزیع مواد خوراکی مواشی و کمک‌های نقدی برای ۵۰۰ مالدار در لغمان

۱۶ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۶ جمادی‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لغمان، با حمایت مالی اداره خوراک و زراعت سازمان ملل متحد (FAO) و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید  (ActionAid). . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۱۱:۲۳
Background image

آغاز روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم برای سه هزار دهقان در فراه

۱۶ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم برای سه هزار دهقان در مربوطات مرکز ولایت فراه، با تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، به حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۹:۵۰
Background image

توزیع بسته‌های زراعتی برای ۱۱۷۵ دهقان در ولسوالی چهارسده غور

۱۶ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور با همکاری مؤسسه  CHA، برای ۱۱۷۵ دهقان واجد شرایط در ولسوالی چهارسده این ولایت، تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کودهای کیمیاوی سیاه و. . .

BACK TO NEWS