توزیع خوراکه حیوانی برای ۱۵۰ مالدار در مرکز ایبک ولایت سمنگان

mail-admin
شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۶ - ۱۶:۱۴
توزیع خوراکه حیوانی برای ۱۵۰ مالدار در مرکز ایبک ولایت سمنگان

۱۶ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان با همکاری دفتر اکتید، برای ۱۵۰ مالدار در مرکز ایبک این ولایت خوراکه حیوانی توزیع کرد.
در این برنامه، در مجموع ۳۵۰ بوری خوراکه حیوانی میان مالداران مستحق توزیع شد. بر اساس معلومات ریاست زراعت سمنگان، ۱۰۰ مالدار هر کدام دو بوری و ۵۰ مالدار دیگر هر کدام سه بوری خوراکه حیوانی دریافت کردند.
مسئولان هدف از اجرای این برنامه را حمایت از مالداران، بهبود وضعیت مالداری و کمک به تأمین خوراک مواشی عنوان کرده‌اند.
مالداری از بخش‌های مهم اقتصادی در ولایت سمنگان به شمار می‌رود و اجرای چنین برنامه‌هایی می‌تواند در تقویت معیشت مالداران و رشد تولیدات مالداری نقش مؤثری داشته باشد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۱:۲۶
Background image

آغاز پروسه توزیع و فروش موازی ۱۵۶ جریب زمین استردادشده در جوزجان

۲۷ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
پروسه توزیع و فروش موازی ۱۵۶ جریب زمین استردادشده امارتی واقع قریه لب جرخراسان مرکز ولایت جوزجان آغاز گردید.
این برنامه به اساس هدایات مقامات ذیصلاح امارت اسلامی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۱:۲۶
Background image

دیدار شورای علمای فاریاب با مسئولان و کارمندان ریاست زراعت

۲۷ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب میزبان رئیس و اعضای شورای علمای این ولایت بود؛ نشستی که در آن بر بهبود خدمات زراعتی، رعایت اصول اسلامی در امور اداری و تقویت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۹:۳
Background image

کار ساخت ۶۰ باب سبزخانه در ولایت نیمروز آغاز شد

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز از آغاز کار ساخت ۶۰ باب سبزخانه در مرکز ولایت و شماری از ولسوالی‌های این ولایت خبر داد.
این پروژه از سوی مؤسسه وطن و در هماهنگی با آمریت امور. . .

بازگشت به خبرها