تطبیق واکسین‌های وقایوی و ارائه خدمات صحی برای اسپ‌ها در ولسوالی ده‌سبز کابل

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۴ - ۱۰:۵۹
تطبیق واکسین‌های وقایوی و ارائه خدمات صحی برای اسپ‌ها در ولسوالی ده‌سبز کابل

۱۴ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل با همکاری شفاخانه صحت حیوانی نوزاد، برنامه تطبیق واکسین‌های وقایوی و ارائه خدمات صحی برای اسپ‌ها را در ولسوالی ده‌سبز تطبیق کرد.
این برنامه با هدف جلوگیری از شیوع امراض ساری حیوانی، حفظ صحت حیوانات و حمایت از مالداران از سوی آمریت خدمات مالداری و صحت حیوانی  ریاست زراعت کابل اجرا شد. در جریان آن، واکسین‌های وقایوی ضد بیماری هاری (Rabies) و تیتانوس برای شماری از اسپ‌ها مطابق اصول صحی تطبیق گردید.
همچنان در این برنامه، تعدادی از اسپ‌ها در برابر بیماری‌های مختلف تحت تداوی و مراقبت‌های صحی قرار گرفتند تا از بروز و گسترش امراض حیوانی جلوگیری شده و سطح مصئونیت حیوانات افزایش یابد.
مسئولان ریاست زراعت کابل می‌گویند که تطبیق برنامه‌های وقایوی و ارائه خدمات وترنری نقش مهمی در حفظ صحت حیوانات، حمایت از مالداران و تقویت سکتور مالداری دارد و تلاش‌ها برای گسترش این‌گونه خدمات در ولسوالی‌های مختلف ادامه خواهد یافت.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۵:۱۵
Background image

دستاوردهای یک‌ساله وزارت زراعت در برنامه «حکومت در آیینه مطبوعات» بازتاب یافت

۱۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
در چارچوب برنامه «حکومت در آیینه مطبوعات» که به مناسبت هفته اقتصاد و خودکفایی در مرکز رسانه‌های حکومت برگزار شد، دستاوردهای یک‌ساله وزارت زراعت، آبیاری و مالداری توسط. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۰:۴۱
Background image

توزیع معاش ماهانه برای بیش از یک‌هزار کارگر پروژه‌های زراعتی و تاب‌آوری غذایی در پنجشیر

۱۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر خبر داده است که در هماهنگی با این ریاست و با حمایت مالی برنامه جهانی غذا (WFP)، معاش یک‌ماهه بیش از یک‌هزار تن از کارگران. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۰:۳۸
Background image

رئیس زراعت تخار از مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی کلفگان بازدید کرد

۱۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
قاری قطب‌الدین دهنوی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، در جریان سفر کاری به ولسوالی کلفگان از مدیریت خدمات زراعتی این ولسوالی بازدید کرده و روند عرضه خدمات. . .

بازگشت به خبرها