آغاز کمپاین مبارزه علیه بیماری تب خون‌دهنده کانگو در بغلان

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳ - ۱۱:۴۱
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان کمپاین ادویه‌پاشی مبارزه علیه بیماری تب خون‌دهنده کانگو را در مال‌بازار شهر پلخمری آغاز کرد.

۳ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان کمپاین ادویه‌پاشی مبارزه علیه بیماری تب خون‌دهنده کانگو را در مال‌بازار شهر پلخمری آغاز کرد.
این کمپاین به اساس پلان کاری آمریت خدمات مالداری و صحت حیوانی و با هدایت ریاست زراعت بغلان توسط تیم تخنیکی تحت سرپرستی داکتر تاج‌محمد احمدزی آمر مالداری، داکتر لعل‌محمد محمدی مدیر اپیدیمولوژی، ثمرگل بنوزی مدیر کنترول محصولات حیوانی و دادالله وطندوست عضو تفتیش کنترول محصولات حیوانی تطبیق شد.
در جریان این برنامه، ۱۵۰۰ رأس مواشی موجود در مال‌بازار شهر پلخمری به هدف کنترول بیماری تب خون‌دهنده کانگو، با ادویه ضد کنه دواپاشی شدند.
همچنان از سوی آمریت خدمات مالداری و صحت حیوانی برای ۴۰۰ تن از افراد موجود در مال‌بازار بروشورهای معلوماتی توزیع شد و در مورد راه‌های جلوگیری و کنترول بیماری تب خون‌دهنده کانگو آگاهی‌دهی صورت گرفت.
مسئولان هدف از راه‌اندازی این کمپاین را تأمین سلامت عمومی و جلوگیری از شیوع بیماری‌های مشترک میان انسان و حیوان عنوان کرده و گفته‌اند که این برنامه به‌منظور فراهم‌سازی فضای مصون و صحی برای برگزاری مراسم قربانی اجرا می‌شود.
به گفته مسئولان، تیم‌های تخنیکی در ادامه این کمپاین، فعالیت‌های آگاهی‌دهی و دواپاشی را در مناطق مختلف ولایت بغلان ادامه خواهند داد تا خطر ابتلا به این بیماری کاهش یابد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۹:۴۳
Background image

معین زراعت و مالداری در رأس یک هیئت رسمی عازم اوزبیکستان شد

۱۶ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدر اعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در رأس یک هیئت رسمی به دعوت وزارت زراعت جمهوری اوزبیکستان، امروز عازم این کشور شد.
در ترکیب. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۸:۵۲
Background image

توزیع وسایل تهیه کمپوست برای ۹۸ باغدار در دایکندی

۱۶ عقرب ۱۴۰۵  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی با هماهنگی مؤسسه افغان اید، به‌منظور حمایت از باغداران و تقویت ظرفیت آنان در بخش تهیه کود عضوی (کمپوست)، برای ۹۸ باغدار. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۸:۵۲
Background image

 آغاز روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم برای ۱۵۰۰ دهقان مستحق در مرکز ولایت خوست

۱۶ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۶ جمادی‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست، تحت نظارت آمریت امور زراعتی و با حمایت مالی اداره خوراک و زراعت سازمان ملل متحد (FAO) و همکاری مؤسسه. . .

BACK TO NEWS