سفر هیئت وزارت زراعت به کندهار به‌منظور افتتاح مرکز واحد تثبیت حق مالکیت

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۱۵:۲۵
کندهار ته د مالکیت حق د تثبیت واحد مرکز د پرانیستې په‌پار د کرنې وزارت د پلاوي سفر

۳۰ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ ذُو الحِجَّةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
یک هیئت رسمی ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به‌منظور افتتاح مرکز واحد تثبیت حق مالکیت و ارتقای ظرفیت مسلکی کارمندان مربوطه به ولایت کندهار سفر کرد که در همین رابطه نشست ویژه‌ای در ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار برگزار شد.
این هیئت به رهبری مولوی نیاز محمد رهبر، رئیس تثبیت و تصفیه حق مالکیت، به کندهار سفر کرده بود که در ترکیب آن امین‌الله ظهیر سرپرست سکرتریت ریاست اراضی، کارشناسان ریاست تصفیه و تثبیت عبدالرب صمدی و میرویس خوږمن، شفیق‌الله رحمانی کارشناس ارشد ریاست سروی و کدستر و شماری دیگر از مسئولان تخنیکی شامل بودند.
هدف اساسی این سفر، افتتاح مرکز واحد تثبیت حق مالکیت در زون کندهار، هماهنگی امور و برگزاری ورکشاپ‌های مسلکی و تخنیکی برای کارمندان این بخش عنوان شده است.
در آغاز نشست، مسئولان ولایت کندهار به هیئت آمده از مرکز خوش‌آمدید گفته و ایجاد مرکز واحد تثبیت حق مالکیت را گامی مهم و مؤثر در راستای تنظیم امور زمین‌ها و ساحات رهایشی، تثبیت اسناد قانونی و حل مشکلات مردم دانستند. آنان تعهد سپردند که برای تطبیق بهتر امور این مرکز، همکاری‌های لازم را انجام خواهند داد.
سپس مولوی نیاز محمد رهبر، رئیس تثبیت و تصفیه حق مالکیت، از اشتراک‌کنندگان تشکر کرده و در مورد اهمیت ایجاد این مرکز صحبت نمود. وی گفت که مرکزهای واحد تثبیت حق مالکیت بر اساس حکم رهبری امارت اسلامی ایجاد می‌شوند و قرار است در تمام زون‌های کشور فعال گردند.
او افزود که برای تحقق این هدف، هیئت‌های مختلف تخنیکی و اداری به ولایت‌ها و زون‌ها سفر می‌کنند تا روند فعال‌سازی این مرکزها به‌گونه سریع و معیاری پیش برده شود.
مولوی نیاز محمد رهبر تصریح کرد که فعال‌شدن این مرکزها به‌ویژه در حل مشکلات باشندگان ولایت کندهار در بخش خانه‌سازی و ملکیت‌ها نقش مهمی خواهد داشت و برای مردم زمینه‌ای فراهم می‌شود تا مطابق قوانین نافذه و اصول اداری، خانه‌ها و ملکیت‌های رهایشی خود را به‌گونه آسان و قانونی ثبت و اعمار کنند.
در ادامه، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار از مسئولان و کارمندان ادارات مربوطه خواست تا وظایف‌شان را با اخلاص، صداقت و تعهد کامل انجام دهند، با مراجعین برخورد نیک داشته باشند و رسیدگی به‌موقع به مشکلات مردم را تضمین کنند.
در پایان نشست، هیئت آمده از مرکز برای کارمندان بخش تثبیت حق مالکیت ورکشاپ‌های مسلکی و تخنیکی برگزار کرد تا آنان بتوانند وظایف‌شان را به‌گونه مؤثر، معیاری و اصولی پیش ببرند و در آینده از هرگونه تأخیر و مشکل در روند امور روزمره جلوگیری شود.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۲:۰
Background image

در هلمند پروژه پاک‌کاری ۱۷.۸ کیلومتر کانال‌های زهکشی با هزینه بیش از ۵.۴ میلیون افغانی آغاز شد

۲۹ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۷ رَبِیعُ‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه پاک‌کاری کانال‌های زهکشی در مربوطات مرکز ولایت هلمند و ولسوالی‌های بولان، گرشک و سنگین، با حضور نمایندگان وزارت زراعت، آبیاری و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۱:۰
Background image

برای ۷۰ زن در ولسوالی بلخ مواد و وسایل کشت و تولید سمارق توزیع شد

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری مؤسسه «اکشن اید»، برای ۷۰ تن از زنان در ولسوالی بلخ، مواد، وسایل و لوازم مورد نیاز کشت و تولید سمارق را توزیع کرد.
در این برنامه، مواد. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۰:۵۶
Background image

در کندهار با هزینه بیش از ۱۸ میلیون افغانی یک چکدم بزرگ ساخته شد؛ گامی مهم برای کاهش اثرات خشکسالی و افزایش سطح آب‌های زیرزمینی

۲۹ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۷ رَبِیعُ‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
کار ساخت یک چکدم بزرگ در ولسوالی پایین شاولیکوت ولایت کندهار، با هزینه ۱۸ میلیون و ۴۸۳ هزار و ۳۷۳ افغانی از بودجه انکشافی وزارت زراعت،. . .

BACK TO NEWS