دستگاه‌های خشک‌کن میوه برای باغداران ولایت پنجشیر توزیع شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۹:۲۶
دستگاه‌های خشک‌کن میوه برای باغداران ولایت پنجشیر توزیع شد

۳۰ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر در ادامه برنامه‌های حمایوی و به هدف رشد و معیاری‌سازی سکتور زراعت، برای ۱۶۵ تن از باغداران ولسوالی‌های دره، حصه اول و مرکز این ولایت دستگاه‌های خشک‌کن میوه یا سولر درایر توزیع کرد.
این پروژه با حمایت مالی سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد و توسط مؤسسه ارتقای اجتماعی تحت نظارت ریاست زراعت پنجشیر تطبیق می‌شود.
مسئولان می‌گویند که در چوکات این برنامه، برای ۵۰۰ تن از دهاقین نیز سه قلم تخم سبزیجات و سه نوع وسایل زراعتی توزیع شده و قرار است برای ۵۰ تن دیگر سبزخانه نیز فراهم گردد.
قاری فضل‌الله دیوبند رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر گفت که ریاست زراعت این ولایت متعهد است تا با تطبیق پروژه‌های مؤثر و حمایوی، زمینه رشد اقتصادی دهاقین و باغداران را فراهم ساخته و زراعت پنجشیر را به سوی مدرن‌سازی و خودکفایی سوق دهد.
باغداران مستفیدشده نیز ضمن قدردانی از این برنامه، خواهان ادامه تطبیق پروژه‌های حمایوی در بخش زراعت و باغداری شدند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۳:۱
Background image

توزیع ۱۰ هزار خریطه کنترول مگس خربوزه برای دهاقین ولسوالی حضرت سلطان سمنگان

۲۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از توزیع ۱۰ هزار خریطه ویژه کنترول مگس خربوزه برای دهاقین ولسوالی حضرت سلطان خبر داد.
این برنامه از سوی مدیریت عمومی حفاظه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۹:۴۳
Background image

برگزاری جلسه سکتوری زراعت و مالداری با حضور مؤسسات همکار در ولایت بامیان

۲۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتوری زراعت و مالداری با حضور نمایندگان مؤسسات همکار، مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و سایر اشتراک‌کنندگان، در سالون جلسات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۹:۳۷
Background image

سیر علمی محصلان پوهنځی زراعت از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز

۲۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
شماری از محصلان پوهنځی زراعت همراه با استادان خویش و با حضور رئیس پوهنځی زراعت، در چارچوب یک برنامه سیر علمی از بخش‌های مختلف ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت. . .

بازگشت به خبرها