چهار تن از روسای وزارت زراعت در بست‌های جدید تعیین شدند

user-admin
شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۷:۱۶
د کرنې وزارت څلور رییسان په نویو بستونو وګومارل شول

۲۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش

چهار تن از روسای وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از بست‌های قبلی تبدیل و در مسئولیت‌های جدید تعیین و معرفی شدند.
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری و کفیل وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در مراسم معرفی این روسا گفت که هر مسئولیت حکومتی یک امانت است و کارمندان باید با درنظرداشت شرایط موجود برای خدمت به مردم و کاهش مشکلات دهاقین و مالداران تلاش کنند.
وی از کارکردهای روسای پیشین قدردانی کرده و برای آنان در مسئولیت‌های جدید آرزوی موفقیت کرد.
براساس این تعیینات، مولوی عبدالغفور بخاری به‌عنوان رئیس دفتر، ملا میرویس ذاکری به‌عنوان رئیس ترانسپورت، ملا محمدحسین خورشید به‌عنوان رئیس جنگلات و مولوی غلام محمد حافظ احمد به‌عنوان رئیس اداری تعیین شدند.
رئیس جنگلات و رئیس اداری معرفی شده و رسماً به کار آغاز کرده‌اند و دو رئیس دیگر پس از بازگشت از سفرهای ولایتی معرفی خواهند شد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۴:۱
Background image

رئیس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار معرفی و کارش را آغاز کرد

 

۱۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالرازق ابوالامین به‌عنوان رئیس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار تعیین گردید و طی یک نشست رسمی به کارمندان این ریاست معرفی شد.
این تعیینات. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۱:۲۴
Background image

برگزاری ورکشاپ آگاهی‌دهی در مورد مدیریت همه‌جانبه نباتات طبی در غور

۱۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور ورکشاپ آگاهی‌دهی در مورد مدیریت همه‌جانبه نباتات طبی را با اشتراک ده‌ها تن از باشندگان محل در قریه سیاه‌چوب ولسوالی دولینه. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۹:۵۷
Background image

توزیع ۷۹ بسته کمکی وسایل مالداری برای مالداران در ولسوالی الفاروق غور

۱۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۷۹ بسته کمکی وسایل و تجهیزات مالداری از سوی مؤسسه ACF، با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور و سایر ادارات ذی‌ربط، برای مالداران در شش قریه این ولسوالی. . .

BACK TO NEWS