توزیع مواد خوراکی طیور برای ۵۰ خانواده در ولسوالی خانقاه جوزجان

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۳ - ۱۱:۵۶

۲۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان اعلام کرده است که به‌منظور بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های روستایی نیازمند، برای ۵۰ خانواده در ولسوالی خانقاه مواد خوراکی طیور و وسایل مورد نیاز توزیع شده است.
مسئولان این ریاست گفته‌اند که در این برنامه، برای هر خانواده مستحق ۱۰۰ کیلوگرام دانه مرغ، سه آب‌خوره و سه دانه‌خوره با همکاری موسسه داکار و با حضور مسئولان آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت و مدیر عمومی خدمات زراعتی ولسوالی خانقاه توزیع گردید.
به گفته مسئولان، قرار است در ادامه این برنامه برای همین خانواده‌ها مرغ‌های تخمی نیز توزیع شود.
هدف از اجرای این برنامه، افزایش سطح اقتصادی خانواده‌های روستایی مستحق و فراهم‌سازی فرصت‌های کاری برای آنان عنوان شده است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۵:۱۵
Background image

دستاوردهای یک‌ساله وزارت زراعت در برنامه «حکومت در آیینه مطبوعات» بازتاب یافت

۱۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
در چارچوب برنامه «حکومت در آیینه مطبوعات» که به مناسبت هفته اقتصاد و خودکفایی در مرکز رسانه‌های حکومت برگزار شد، دستاوردهای یک‌ساله وزارت زراعت، آبیاری و مالداری توسط. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۰:۴۱
Background image

توزیع معاش ماهانه برای بیش از یک‌هزار کارگر پروژه‌های زراعتی و تاب‌آوری غذایی در پنجشیر

۱۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر خبر داده است که در هماهنگی با این ریاست و با حمایت مالی برنامه جهانی غذا (WFP)، معاش یک‌ماهه بیش از یک‌هزار تن از کارگران. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۰:۳۸
Background image

رئیس زراعت تخار از مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی کلفگان بازدید کرد

۱۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
قاری قطب‌الدین دهنوی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، در جریان سفر کاری به ولسوالی کلفگان از مدیریت خدمات زراعتی این ولسوالی بازدید کرده و روند عرضه خدمات. . .

بازگشت به خبرها