صدهزار نهال پسته در بادغیس تولید شد

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۱۱/۱۵ - ۱۳:۲۱
 صدهزار نهال پسته در بادغیس تولید شد

۱۵دلو ۱۳۹۸
ریاست جنگلات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، امسال صدهزار نهال پسته در ولایت بادغیس به منظور توزیع به باغداران این تولید کرده است.
محمدامان امانیار رییس جنگلات وزارت زراعت، می‌گوید که براساس استراتیژی ملی تنظیم منابع طبیعی این ریاست برنامه‌های انکشافی را به منظور احیا و حفاظت جنگلات طبیعی روی‌دست دارد که یکی از آن احیا و گسترش جنگلات پسته در کشور می‌باشد. به گفته رسیس جنگلات، امسال تنها در فارم شکوفان نعمتی ولایت بادغیس، صدهزار اصله نهال پسته تولید شده که قرار است طبق طرزالعمل در سال ۱۳۹۹ به باغداران توزیع گردد.
این در حالیست که ریاست جنگلات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در سال روان، ۱۶۰ هکتار زمین را در ولسوالی‌های مقر، آب‌کمری، قلعه‌نو و قادس ولایت بادغیس از طریق ۱۶ انجمن جنگل‌داری به‌صورت مشارکتی کشت کرده است.
پسته یکی از اقلام مهم صادراتی کشور به شمار می‌رود و طبق آمارهای اداره احصایه و معلومات، افغانستان سال گذشته ۲۳۳.۶ متریک تن پسته را به ارزش بیش از ۱.۵۷ میلیون دالر به خارج از کشور صادر نموده است. سرمایه گذاری‌های اخیر ریاست عمومی منابع طبیعی روی چگونگی احیای جنگلات پسته و افزایش محصولات آن می‌تواند نقش قابل ملاحظه‌یی در انکشاف تولیدات ناخالص کشور داشته باشد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۳:۴۱
Background image

ورکشاپ پنج‌روزه مهارت‌های مدیریتی و رهبری برای رؤسای ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت پایان یافت

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ورکشاپ پنج‌روزه مهارت‌های مدیریتی و رهبری با اشتراک بیش از ۵۰ تن از رؤسای ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری پس از پنج روز آموزش و بحث‌های تخصصی به پایان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۲:۵۵
Background image

نشست کاری ریاست زراعت غور با نمایندگان «اف‌ای‌او» و مؤسسات همکار برگزار شد

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست کاری میان مسئولان سازمان جهانی غذا و زراعت «اف‌ای‌او» در زون غرب و نمایندگان مؤسسات «اکشن اید» و «ای‌سی‌اف» با رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور برگزار شد.
. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۲:۵۲
Background image

کمپاین واکسیناسیون ۱۵۵ هزار رأس حیوانات در برابر بیماری تب برفکی در میدان وردک آغاز شد

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۵ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
تحت چتر ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت میدان وردک و با حمایت مالی سازمان جهانی غذا و زراعت «اف‌ای‌او»، کمپاین واکسیناسیون ۱۵۵ هزار رأس. . .

BACK TO NEWS