برگزاری ورکشاپ آموزشی سروی ارزیابی وضعیت بشردوستانه در بدخشان

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۱۰:۳۹
برگزاری ورکشاپ آموزشی سروی ارزیابی وضعیت بشردوستانه در بدخشان

۱۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان با همکاری دفتر مؤسسه اکتید، ورکشاپ آموزشی دو روزه‌ای را به‌منظور آموزش چگونگی انجام سروی ارزیابی وضعیت بشردوستانه برای کارمندان مربوطه برگزار کرد.
در آغاز این ورکشاپ، کیکاوس تکساری مدیر عمومی پلان و هماهنگ‌کننده برنامه‌های ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، درباره اهمیت این سروی و نقش آن در شناسایی نیازمندی‌های اساسی جوامع صحبت کرد.
مسئولان گفتند که این سروی از طریق مصاحبه با مردم و دریافت معلومات از منابع کلیدی انجام می‌شود تا تصویر دقیق‌تری از وضعیت اقتصادی و معیشتی خانواده‌ها به‌دست آید.
به گفته مسئولان، نتایج این سروی با تمویل‌کنندگان و نهادهای حمایتی شریک ساخته می‌شود و به‌عنوان مبنایی برای طرح و تنظیم پروژه‌ها و برنامه‌های انکشافی آینده مورد استفاده قرار خواهد گرفت تا کمک‌ها به‌گونه مؤثر و هدفمند به افراد نیازمند برسد.
مسئولان همچنین تأکید کردند که مؤسسه اکتید در اجرای چنین سروی‌ها تجربه‌های ارزشمندی دارد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۵:۱۵
Background image

دستاوردهای یک‌ساله وزارت زراعت در برنامه «حکومت در آیینه مطبوعات» بازتاب یافت

۱۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
در چارچوب برنامه «حکومت در آیینه مطبوعات» که به مناسبت هفته اقتصاد و خودکفایی در مرکز رسانه‌های حکومت برگزار شد، دستاوردهای یک‌ساله وزارت زراعت، آبیاری و مالداری توسط. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۰:۴۱
Background image

توزیع معاش ماهانه برای بیش از یک‌هزار کارگر پروژه‌های زراعتی و تاب‌آوری غذایی در پنجشیر

۱۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر خبر داده است که در هماهنگی با این ریاست و با حمایت مالی برنامه جهانی غذا (WFP)، معاش یک‌ماهه بیش از یک‌هزار تن از کارگران. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۰:۳۸
Background image

رئیس زراعت تخار از مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی کلفگان بازدید کرد

۱۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
قاری قطب‌الدین دهنوی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، در جریان سفر کاری به ولسوالی کلفگان از مدیریت خدمات زراعتی این ولسوالی بازدید کرده و روند عرضه خدمات. . .

بازگشت به خبرها