آغاز کمپاین مبارزه کیمیاوی با آفات مور پت‌دار در دو ولسوالی ولایت پنجشیر

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۲:۴۴
آغاز کمپاین مبارزه کیمیاوی با آفات مور پت‌دار در دو ولسوالی ولایت پنجشیر

۱۰ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر کمپاین مبارزه کیمیاوی علیه آفات مور پت‌دار و مور خیمه‌ساز را در ولسوالی‌های آبشار و پریان این ولایت آغاز کرد.
به گفته مسئولان، این کمپاین با هدف جلوگیری از گسترش آفات و امراض نباتی و کاهش خسارات وارده بر باغ‌ها و محصولات زراعتی راه‌اندازی شده است. در جریان این برنامه، در قریه پرنگال ولسوالی آبشار، درختان آلوده در مسیرهای عامه و کانال‌های زراعتی دواپاشی گردید.
قاری فضل‌الله دیوبند، رئیس زراعت پنجشیر، گفت که پیش از آغاز دواپاشی، برای دهاقین در مورد مقدار و طرز استفاده ادویه، روش‌های درست دواپاشی، رعایت اصول حفظ‌الصحه و زمان مناسب آن معلومات لازم ارائه شده است.
وی افزود که هدف از این برنامه جلوگیری از خسارات آفات و حمایت عملی از دهاقین و باغداران می‌باشد. به گفته او، در کنار توزیع رایگان ادویه، روش‌های مصئون استفاده از ادویه‌های کیمیاوی نیز به دهاقین آموزش داده شده است.
همچنان، دهاقین از اجرای این کمپاین و توجه مسئولان ابراز خرسندی کرده و خواستار گسترش آن به سایر قریه‌ها شدند. مسئولان می‌گویند که این روند با همکاری باغداران و تحت نظارت کارمندان حفاظه نباتات در قریه‌های مختلف ادامه خواهد داشت.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۵:۵۵
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با اعضای اتحادیه مرغداری افغانستان

۳۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با اعضای اتحادیه مرغداری افغانستان در دفتر کارش دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار، پیرامون. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۵:۵۰
Background image

در ولایت دایکندی پروژه احداث چکدم و حفر چاله با اشتغال‌زایی برای ۹۴۹ تن تطبیق شد

۳۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

در ولسوالی‌های شهرستان، میرامور و نیلی مرکز ولایت دایکندی پروژه احداث چکدم و حفر چاله با هدف ذخیره و مدیریت آب‌های سطح‌الارضی، تقویت منابع آبی و کاهش اثرات تغییرات. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۴:۵۵
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با مسؤولان برنامه انکشافی سازمان ملل متحد پیرامون تطبیق پروژه‌های جدید

۳۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری  با فهاد بنگیش  مسؤول برنامه‌های انکشافی سازمان ملل متحد (یو. ان. دی. پی) و هیأت همراهش دیدار. . .

BACK TO NEWS