برگزاری جلسه هماهنگی آغاز مرحله دوم تفتیش مزارع در بلخ

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۱۴:۳۲
برگزاری جلسه هماهنگی آغاز مرحله دوم تفتیش مزارع در بلخ

۲۴ حمل ۱۴۰۵ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از برگزاری جلسه‌ای به‌منظور آغاز و هماهنگی مرحله دوم تفتیش مزارع دهاقین با اشتراک مسئولان و نمایندگان چهار نهاد دولتی و ۲۳ شرکت خصوصی خبر می‌دهد.
مزارع مورد نظر پیش‌تر در سطح ولسوالی‌ها و ولایات مختلف زون شمال بذرپاشی و کشت شده و در مرحله نخست، ساحات آن‌ها به‌گونه کامل تثبیت و ثبت گردیده بود.
بر اساس معلومات ارائه‌شده، مرحله دوم تفتیش با در نظر داشت پیشرفت رشد و قدکشی نباتات، به‌منظور ارزیابی تخنیکی مزارع، بررسی وضعیت رشد نباتات و ارائه مشوره‌های لازم به دهاقین به‌گونه رسمی آغاز می‌شود.
در این جلسه، بر اهمیت هماهنگی بهتر میان ادارات مربوطه، همکاری متقابل و ایجاد فضای سالم کاری تأکید شد. همچنان اشتراک‌کنندگان دیدگاه‌ها و پیشنهادات خویش را در خصوص چالش‌های موجود، بهبود روند کاری و تقویت همکاری با مدیریت تفتیش مزارع مطرح کردند.
در پایان، بر تداوم همکاری‌ها، تطبیق دقیق برنامه‌های تفتیش مزارع و هماهنگی دوامدار میان ادارات دولتی و شرکت‌های خصوصی تأکید گردید تا روند تولید و تصدیق تخم‌های بذری به‌گونه معیاری و مؤثر پیش برده شود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۷
Background image

وزارت زراعت زمین را به اداره تنظیم امور زندان‌ها انتقال داد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذی‌الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری، رئیس عمومی استملاک و اسکان مجدد زمین‌ها، حافظ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۴
Background image

سمینار آموزشی سه‌روزه به منظور ارتقای سطح علمی کارمندان در ریاست اراضی برگزار شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
به منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی و افزایش سطح دانش کارمندان، سمینار آموزشی سه‌روزه‌ای در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید.
این سمینار از سوی ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۳۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم ولایت کابل

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، به منظور ترویج روش‌های معیاری کشت و افزایش حاصلات زراعتی، ۱۴۴ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده بذری جواری را همراه با ۹۰۰ کیلوگرام کود. . .

بازگشت به خبرها