توزیع مساعدت نقدی برای مهاجرین در ولسوالی کشنده ولایت بلخ

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۱۳:۲۶
توزیع مساعدت نقدی برای مهاجرین در ولسوالی کشنده ولایت بلخ

۲۰ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای ۳۰۰ تن از افراد نیازمند در ولسوالی کشنده ولایت بلخ از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در همکاری موسسات همکار مساعدت نقدی صورت گرفت.
این برنامه از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری مؤسسه AHF و حمایت دفتر WHH در این ولسوالی اجرا شد.
این مساعدت در چهار دوره برای ۳۰۰ نفر از افراد مستحق تطبیق شد که در دور سوم، به هر فرد مبلغ ۲۶۳۰ افغانی توزیع گردید. همچنین برای ۹۳ نفر از مهاجرین عودت‌کننده از کشور ایران و همراهان خانواده‌هایشان، مساعدت نقدی در سه دوره در نظر گرفته شد و در دور سوم، به هر نفر مبلغ ۹۸۶۵ افغانی پرداخت شد.
فرایند توزیع مساعدت‌ها با حضور ملا سمیع‌الحق عمار، مدیر عمومی خدمات زراعتی ولسوالی کشنده، و حبیب‌الله حبیبی، مدیر ترویج ولسوالی، به صورت شفاف و منظم انجام شد. این برنامه نقش مؤثری در حمایت از افراد نیازمند و مهاجرین عودت‌کننده داشته و وضعیت معیشتی آنان را بهبود بخشیده است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۷
Background image

وزارت زراعت زمین را به اداره تنظیم امور زندان‌ها انتقال داد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذی‌الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری، رئیس عمومی استملاک و اسکان مجدد زمین‌ها، حافظ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۴
Background image

سمینار آموزشی سه‌روزه به منظور ارتقای سطح علمی کارمندان در ریاست اراضی برگزار شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
به منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی و افزایش سطح دانش کارمندان، سمینار آموزشی سه‌روزه‌ای در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید.
این سمینار از سوی ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۳۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم ولایت کابل

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، به منظور ترویج روش‌های معیاری کشت و افزایش حاصلات زراعتی، ۱۴۴ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده بذری جواری را همراه با ۹۰۰ کیلوگرام کود. . .

بازگشت به خبرها