سروی و راه‌اندازی گلخانه‌های کوچک در مرکز زرنج

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۱۱:۵۱
سروی و راه‌اندازی گلخانه‌های کوچک در مرکز زرنج

۲۰ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز  در همکاری مؤسسه زنان ایثارگر، پروژه سروی و ایجاد گلخانه‌های کوچک در مرکز شهر زرنج را آغاز کرد. هدف این پروژه توانمندسازی خانواده‌های دهقان و افزایش تولیدات زراعتی میان خانواده‌های واجد شرایط است.
در این برنامه، ۸ باب گلخانه کوچک با منبع آبی مستقل برای خانواده‌های منتخب ایجاد خواهد شد تا از طریق زراعت پایدار معیشت خود را بهبود بخشند. سروی ابتدایی این پروژه در قریه‌جات زرنج انجام شده و مؤسسه زنان ایثارگر همراه با مدیریت عمومی ترویج زراعتی بر روند اجرا و ارائه حمایت فنی نظارت مستقیم خواهند داشت.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۷
Background image

وزارت زراعت زمین را به اداره تنظیم امور زندان‌ها انتقال داد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذی‌الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری، رئیس عمومی استملاک و اسکان مجدد زمین‌ها، حافظ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۴
Background image

سمینار آموزشی سه‌روزه به منظور ارتقای سطح علمی کارمندان در ریاست اراضی برگزار شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
به منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی و افزایش سطح دانش کارمندان، سمینار آموزشی سه‌روزه‌ای در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید.
این سمینار از سوی ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۳۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم ولایت کابل

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، به منظور ترویج روش‌های معیاری کشت و افزایش حاصلات زراعتی، ۱۴۴ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده بذری جواری را همراه با ۹۰۰ کیلوگرام کود. . .

بازگشت به خبرها