۳۲۰ جریب زمین در دو ولسوالی ولایت کندهار به اجاره داده شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۹ - ۱۱:۲۹
د کندهار دوو ولسوالۍ کې ۳۲۰ جریبه ځمکه په اجاره ورکړل شوه

۱۹ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۱ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار تحت رهبری این ریاست و از طریق مدیریت اجاره و سرمایه‌گذاری، ۲۴۰ جریب زمین در ولسوالی دامان و ۸۰ جریب زمین در ولسوالی ژړۍ را پس از طی مراحل قانونی و اداری از طریق داوطلبی آزاد به اجاره داد.
مسئولان مدیریت اجاره و سرمایه‌گذاری ریاست زراعت کندهار می‌گویند که در میان این زمین‌ها، ۲۴۰ جریب زمین واقع در ساحه مرغان‌کیچی ولسوالی دامان که تازه از غصب آزاد شده بود، به ارزش ۱۲۰ هزار افغانی رسماً به برندگان مستحق سپرده شد. همچنان ۸۰ جریب زمین در ساحه مهتشم ولسوالی ژړۍ نیز به ارزش ۷۲۰ هزار افغانی به مستحقان واگذار گردیده است.
به گفته مسئولان، تمامی مراحل قانونی و اداری اجاره این زمین‌ها برای مدت سه سال به هدف فعالیت‌های زراعتی تکمیل شده است و مستأجران هر سال مبلغ تعیین‌شده را بدون داوطلبی به بودجه ملی امارت اسلامی افغانستان پرداخت خواهند کرد.
قابل یادآوری است که زمین واقع در ساحه مرغان‌کیچی ولسوالی دامان چند ماه پیش از سوی هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین در ولایت کندهار، در نتیجه تلاش‌ها و کمپاین‌های پیهم از غصب آزاد گردیده بود و اکنون از طریق داوطلبی آزاد به گونه قانونی به اجاره داده شد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۱:۴۹
Background image

افتتاح برنامه آموزشی سه‌روزه برای ارتقای ظرفیت جمع‌آوری‌کنندگان شیر و پروسس‌کنندگان محصولات لبنی در تخار

۱۲ اسد ۱۴۰۵هـ.ش
برنامه آموزشی سه‌روزه ارتقای ظرفیت جمع‌آوری‌کنندگان شیر و پروسس‌کنندگان محصولات لبنی، با اشتراک ۲۵ تن از فعالان این بخش، از سوی مؤسسه بنیاد انکشافی آقاخان و در هماهنگی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۸:۱۸
Background image

نشست رئیس زراعت ولایت بدخشان با هیئت وزارت زراعت

۱۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی شفیق‌الله حفیظی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان با مولوی عبدالروف سعید مشاور حقوقی معینیت مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و مولوی کریم‌الله. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۸:۱۸
Background image

هیئت عالی‌رتبه وزارت زراعت به منظور گسترش همکاری‌های زراعتی و علمی، در سفر رسمی عازم جمهوری مالدووا شد

۱۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۹ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
هیئت عالی‌رتبه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری افغانستان به ریاست مولوی صدر اعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، به دعوت رسمی وزارت زراعت و صنایع. . .

بازگشت به خبرها