غرس هزاران نهال مثمر و غیرمثمر در مرکز ولایت دایکندی

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۷ - ۹:۵۲
غرس هزاران نهال مثمر و غیرمثمر در مرکز ولایت دایکندی

۱۶ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی با هماهنگی یک مؤسسه همکار، در مرکز این ولایت برنامه غرس ۴۸ هزار ۷۰۰ اصله نهال‌های مثمر و غیرمثمر را عملی ساخت.
در چارچوب این برنامه، نهال‌های مثمر و غیرمثمر در ۱۵ ساحه واترشید غرس گردیده است. این اقدام به هدف ترویج نهال‌های اصلاح‌شده، سرسبزی محیط زیست، استفاده بهتر از منابع طبیعی، افزایش حاصلات و تولید محصولات باکیفیت انجام شده است.
مسئولان می‌گویند که تطبیق چنین برنامه‌ها می‌تواند در حفاظت از منابع طبیعی، توسعه بڼوالی و بهبود وضعیت اقتصادی دهقانان نقش مهمی داشته باشد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۴:۵۶
Background image

توزیع تخم سبزیجات و وسایل کاری برای ۱۴۷ دهقان در ولسوالی شکردره کابل

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی شکردره با همکاری و حمایت مؤسسه (دبلیو اچ اچ)، برای ۱۴۷ دهقان سبزی‌کار یک مقدار تخم سبزیجات و وسایل کاری. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۵۵
Background image

سفر هیئت تخنیکی به ولایت تخار به منظور سروی و تثبیت چراگاه‌ها

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۰ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
یک هیئت تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به هدف سروی، تشخیص و تثبیت چراگاه‌های ولایت‌های شمالی کشور، پس از ولایت‌های بغلان و کندز. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۵۴
Background image

کمپاین گسترده برای جلوگیری از بیماری کانگو در زون شرق؛ نُه هزار حیوان معالجه می‌شوند

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۰ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار و با همکاری مالی و تخنیکی اداره غذا و زراعت ملل متحد (فائو) و سازمان صحی جهان (دبلیو اچ او)،. . .

بازگشت به خبرها