سپردن اسناد ۲۵۰ جریب زمین برای اعمار قبرستان عمومی در سمنگان

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ - ۱۱:۲۸
سپردن اسناد ۲۵۰ جریب زمین برای اعمار قبرستان عمومی در سمنگان

۱۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
اسناد ۲۵۰ جریب زمین از سوی آمریت اراضی و امور زمینداری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان به منظور اعمار قبرستان عمومی، به ریاست ارشاد، حج و اوقاف این ولایت سپرده شد.
در مراسم تسلیم‌دهی این زمین، شیخ محمد ذکریا حقانی رئیس محکمه اختصاصی، مفتی هدایت‌الله ولید رئیس زراعت، آبیاری و مالداری و مولوی غیاث‌الدین خبیر رئیس ارشاد، حج و اوقاف حضور داشتند. در این مراسم اسناد رسمی ملکیت زمین از سوی رئیس زراعت به رئیس ارشاد، حج و اوقاف تسلیم داده شد و به‌گونه رسمی ۲۵۰ جریب زمین به این ریاست واگذار گردید.
بر اساس معلومات ارائه‌شده، این زمین به ارزش مجموعی شش میلیون و دوصد و پنجاه هزار افغانی میان نمایندگان وزارت ارشاد، حج و اوقاف و وزارت زراعت، آبیاری و مالداری عقد قرارداد شده است.
گفته می‌شود این زمین در قریه برگنزار مربوط مرکز ایبک ولایت سمنگان موقعیت داشته و برای اعمار قبرستان عمومی اختصاص یافته است.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۷ - ۱۰:۶
Background image

نظارت از جریان اعمار حوض‌های ذخیره آب برای ۲۵ قطعه باغ ناک در ولسوالی ارگو بدخشان

۱۷ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
انجنیر نصیر احمد احمدی آمر امور زراعتی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، از جریان کار اعمار حوض‌های ذخیره آب برای ۲۵ قطعه باغ ناک در ولسوالی ارگو این ولایت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۷ - ۹:۵۸
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی برای ده‌ها تن از دهاقین و مستفیدشوندگان پروژه تنظیم علفچرها در غور

 ۱۷ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور، به‌منظور بلندبردن سطح آگاهی جوامع محلی در مورد اهمیت علفچرها و استفاده درست از منابع طبیعی، ورکشاپ آموزشی را برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۷ - ۹:۵۶
Background image

رئیس جدید زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان معرفی شد

۱۷ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی حیات‌الله قیومی «زرقاوی» به اساس پیشنهاد وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و حکم مقام عالی ریاست‌الوزرا، به‌عنوان رئیس جدید زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان تعیین. . .

BACK TO NEWS