آغاز برنامه آموزشی لایم سلفر برای باغداران در ولایت پنجشیر

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۳ - ۱۱:۸
آغاز برنامه آموزشی لایم سلفر برای باغداران در ولایت پنجشیر

۱۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی طرز تهیه و استفاده عملی و نظری لایم سلفر برای باغداران قریه‌های ولسوالی شتل ولایت پنجشیر از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر آغاز گردید.
در این برنامه، برای ده‌ها تن از باغداران توسط کارمندان بخش حفاظت نباتات و سایر مسئولان تخنیکی، آموزش‌های فنی و عملی در مورد چگونگی تهیه و استفاده لایم سلفر ارائه شد.
مسئولان هدف از راه‌اندازی این برنامه را ارتقای ظرفیت باغداران، وقایه و کنترول امراض و آفات نباتی و همچنان افزایش کمیت و کیفیت میوه‌جات عنوان می‌کنند.
باغداران اشتراک‌کننده با ابراز خرسندی از برگزاری این برنامه، آن را در بهبود فعالیت‌های باغداری مؤثر دانسته و خواهان تداوم چنین برنامه‌های آموزشی شدند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۴:۲۹
Background image

در بلخ برای ۹۰۰ زن به‌منظور ایجاد باغچه‌های خانگی، مواد زراعتی توزیع شد

۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۰ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، با همکاری دفتر «اکشن اید»، به‌منظور ایجاد باغچه‌های خانگی، برای ۹۰۰ زن در سطح ولسوالی نهرشاهی و شهر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۳:۱۸
Background image

در جوزجان ۱۲۰ هزار دوز واکسین بیماری LSD برای ۳۲ داکتر وترنر توزیع شد

۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان، به‌منظور پیشگیری و کنترول بیماری جلدی گره‌دار (LSD) در مواشی، ۱۲۰ هزار دوز واکسین این بیماری را برای ۳۲ تن از داکتران وترنر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۳:۵
Background image

توزیع مواد زراعتی و مساعدت نقدی برای ۷۳ دهقان دارای قطعات نمایشی در بلخ

۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، با همکاری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، مواد زراعتی مورد نیاز ۷۳ قطعه نمایشی را برای ۷۳ تن از دهقانان در شش ولسوالی این ولایت. . .

BACK TO NEWS