آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بدخشان

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۳:۷
آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بدخشان

۶ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی بهاری سال ۱۴۰۵ هـ.ش تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان با حضور مسئولان امارتی، نمایندگان موسسات همکار و باشندگان محل در ساحه «جنگل‌باغ» قریه حصاری شهر فیض‌آباد آغاز شد.
در این برنامه، مولوی امان‌الله حسن رئیس زراعت بدخشان با تأکید بر اهمیت نهال‌شانی در بهبود محیط زیست و افزایش فضای سبز گفت که قرار است در جریان این کمپاین، ۳۰۰ هزار اصله نهال مثمر و غیرمثمر در سطح این ولایت غرس گردد. وی از مردم خواست تا در نگهداری و مراقبت از نهال‌ها توجه جدی داشته باشند.
همچنان مولوی جمال‌الدین حقجو با اشاره به نقش نهال‌شانی در کاهش آلودگی هوا و جلوگیری از امراض، غرس نهال را یک مسئولیت اجتماعی و دینی عنوان کرده و از شهروندان خواست تا در این روند سهم فعال بگیرند.
در ادامه، شماری از مسئولان ادارات امارتی، نمایندگان موسسات همکار و علما نیز پیرامون اهمیت سرسبزی، حفاظت از محیط زیست و نقش آن در آبادانی کشور صحبت نمودند.
در پایان این مراسم، برای اعضای کمیته برگزارکننده تحسین‌نامه توزیع گردید، برای تعدادی از دهقانان وسایل کاری فراهم شد و غرس عملی نهال توسط مسئولان انجام یافت.
قابل ذکر است که برنامه‌های نهال‌شانی در ولایت بدخشان تا فصل بهار سال ۱۴۰۵ هـ.ش ادامه خواهد داشت.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۷
Background image

وزارت زراعت زمین را به اداره تنظیم امور زندان‌ها انتقال داد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذی‌الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری، رئیس عمومی استملاک و اسکان مجدد زمین‌ها، حافظ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۴
Background image

سمینار آموزشی سه‌روزه به منظور ارتقای سطح علمی کارمندان در ریاست اراضی برگزار شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
به منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی و افزایش سطح دانش کارمندان، سمینار آموزشی سه‌روزه‌ای در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید.
این سمینار از سوی ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۳۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم ولایت کابل

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، به منظور ترویج روش‌های معیاری کشت و افزایش حاصلات زراعتی، ۱۴۴ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده بذری جواری را همراه با ۹۰۰ کیلوگرام کود. . .

بازگشت به خبرها