از ۱۵۰ متقاضی کار امتحان گرفته شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۸/۱۱/۲ - ۱۵:۵۲
از ۱۵۰ متقاضی کار امتحان گرفته شد

۲ دلو ۱۳۹۸
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از ۱۵۰ متقاضی کار برای استخدام من‌حیث کارمند ساحه‌ای در ولایت‌های لوگر، کابل، پروان و بغلان، امروز در مقر این وزارت امتحان گرفت.
وزارت زراعت، ۴۰ تن را به عنوان کارمند ساحه‌ای از طریق پروژه زراعت و مالداری به اشتراک مردم(کلپ)، در چهار ولایت استخدام می‌کند. کارمندانی که جدیداً استخدام می‌شوند، مسوولیت دارند تا دهقانان را درباره زراعت معاصر آموزش دهند. کسانی که استخدام خواهند شد، قبل از اعزام به ساحه، یک برنامه آموزشی کوتاه‌مدت را سپری خواهند کرد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۲:۵۱
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای ۷۵ دهقان در ولسوالی نېش کندهار

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۲ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار به همکاری تخنیکی مؤسسه NRC و تحت نظارت مسؤولان زراعت و مالداری ولسوالی نېش، برای ۷۵ دهقان این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۲:۴۹
Background image

توزیع پیاز، سیر و کود کیمیاوی برای دهقانان ولسوالی‌های خانقاه و آقچه جوزجان

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به همکاری موسسه داکار، برنامه توزیع پیاز، سیر و کودهای کیمیاوی را برای دهقانان ولسوالی‌های خانقاه و آقچه اجرا کرد.
در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۱:۳۷
Background image

توزیع بزهای شیری برای خانواده‌های مستحق در ولسوالی دولت‌آباد بلخ

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایتی برای بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های بی‌بضاعت، برای ۴۰ خانواده مستحق در ولسوالی دولت‌آباد ولایت بلخ، بزهای شیری توزیع شد.
این برنامه از سوی. . .

بازگشت به خبرها