توزیع پول نقد در بدل غذا و مساعدت نقدی برای مهاجرین بازگشته در چمتال بلخ

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۸ - ۱۱:۳۰
توزیع پول نقد در بدل غذا و مساعدت نقدی برای مهاجرین بازگشته در چمتال بلخ

۱۸ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
در چارچوب برنامه‌های حمایتی از خانواده‌های نیازمند، برنامه توزیع پول نقد در بدل غذا و مساعدت نقدی برای مهاجرین بازگشته در ولسوالی چمتال ولایت بلخ تطبیق گردید.
در این برنامه که با همکاری دفتر «WHH» اجرا شد، پول نقد در بدل غذا برای ۳۰۰ تن از مساکین و همچنان مساعدت نقدی برای ۷۵ تن از مهاجرین بازگشته به وطن در سطح قریه‌جات این ولسوالی توزیع گردید. بر اساس این برنامه، برای هر یک از افراد مستحق شامل برنامه پول نقد در بدل غذا مبلغ ۲۶۳۰ افغانی و برای هر یک از مهاجرین بازگشته مبلغ ۹۸۶۵ افغانی به‌گونه شفاف و منظم پرداخت شد.
هدف از این مساعدت‌ها، حمایت از خانواده‌های نیازمند، بهبود وضعیت معیشتی آنان و فراهم‌سازی زمینه دسترسی بهتر به مواد غذایی اساسی عنوان شده است.
مدیریت عمومی خدمات زراعتی ولسوالی چمتال از همکاری‌های دوامدار دفتر «WHH» در راستای حمایت از اقشار نیازمند قدردانی نموده و ابراز امیدواری کرده است که این‌گونه برنامه‌های بشردوستانه در آینده نیز ادامه یابد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۵:۴۷
Background image

توزیع تخم لوبیا برای دهقانان مکتب مزرعه در دایکندی

۹ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی می‌گویند که روند توزیع تخم لوبیا برای دهقانان مکتب مزرعه در ولسوالی‌های نیلی، شهرستان و پاتو با هماهنگی و همکاری. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۵:۴۵
Background image

نظارت بر روند توزیع ابزار کاری در دایکندی و آگاهی‌دهی درباره مدیریت منابع طبیعی

9 ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی اعلام کرده است که روند توزیع ابزار و وسایل کاری در سه آبریزه جرف علیا، جرف سفلی و بوکله ولسوالی مرکز، با همکاری موسسه ارتباط. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۵:۴۱
Background image

نشست رهبری وزارت زراعت با سازمان خوراک و زراعت ملل متحد پیرامون تولید تخم باکیفیت زراعتی

۹ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
نشستی با اشتراک مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و ریچارد ترانچارد رئیس سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در وزارت زراعت دایر شد که. . .

بازگشت به خبرها