توزیع نهال‌های گیلاس برای احداث باغات معیاری در خوگیانی ننگرهار

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۸ - ۱۱:۸
د ننګرهار په خوګیاڼیو کې د معیاري بڼونو د جوړولو په پار د ګیلاس نیالګیو وېش

۱۸ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
از بودیجه انکشافی ریاست معیشت بدیل وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در ولسوالی خوگیانی ولایت ننگرهار، چهار هزار اصله نهال مثمر گیلاس برای چهل تن دهقان توزیع گردید. این دهقانان هر کدام یک‌صد اصله نهال را به‌منظور احداث باغ‌های یک‌جریبه‌ای دریافت کردند.
این برنامه در چارچوب بودجه انکشافی معیشت بدیل و از طریق ریاست معیشت بدیل وزارت زراعت، آبیاری و مالداری تطبیق گردیده است. دهقانانی که در این برنامه شامل شده‌اند، از جمله کسانی هستند که کشت کوکنار را ترک نموده و در بدل آن از بسته‌های جایگزین کشت کوکنار مستفید شده‌اند.
باغ‌های ایجادشده بر اساس معیارهای فنی و زراعتی طراحی شده و مجهز به سیستم آبیاری قطره‌ای می‌باشند تا مدیریت مؤثر آب و افزایش حاصل تضمین گردد.
هدف از اجرای این پروژه، فراهم‌سازی بدیل پایدار برای کشت کوکنار و تقویت معیشت دهقانان از طریق توسعه باغداری مثمر و افزایش سطح عایدات خانوارهای زراعتی است.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۳:۳
Background image

سردخانه‌های معیاری در کشور؛ تسهیلات مهم برای نگهداری و بازاریابی محصولات زراعتی

۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۰ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
به‌منظور جلوگیری از ضایعات محصولات زراعتی، نگهداری حاصلات، عرضه محصولات مطابق به نیاز بازار و افزایش عواید دهقانان، وزارت زراعت، آبیاری و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۵:۵۵
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با اعضای اتحادیه مرغداری افغانستان

۳۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با اعضای اتحادیه مرغداری افغانستان در دفتر کارش دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار، پیرامون. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۵:۵۰
Background image

در ولایت دایکندی پروژه احداث چکدم و حفر چاله با اشتغال‌زایی برای ۹۴۹ تن تطبیق شد

۳۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

در ولسوالی‌های شهرستان، میرامور و نیلی مرکز ولایت دایکندی پروژه احداث چکدم و حفر چاله با هدف ذخیره و مدیریت آب‌های سطح‌الارضی، تقویت منابع آبی و کاهش اثرات تغییرات. . .

BACK TO NEWS