توزیع کود کمپوست برای دهقانان ولسوالی چاه‌آب

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۹:۴۱
توزیع کود کمپوست برای دهقانان ولسوالی چاه‌آب

۱۵ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، با همکاری سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و دفتر میشن‌ایست، روند توزیع کودهای عضوی نوع کمپوست را برای شماری از دهقانان واجد شرایط این ولسوالی آغاز کرد.
این کودها در چارچوب یک برنامه حمایتی به دهقانانی توزیع گردید که پیش از این نیز از تخم گندم این پروژه بهره‌مند شده بودند. هدف از این برنامه، بهبود کیفیت خاک، افزایش حاصل‌دهی زمین‌های زراعتی و تقویت سطح تولیدات دهقانان محل عنوان شده است.
در جریان این روند، مسئولان مدیریت زراعت ولسوالی چاه‌آب با حضور در محل، از چگونگی توزیع نظارت نموده و به دهقانان در مورد شیوه درست استفاده از کودهای عضوی و روش‌های کمپوست‌سازی معلومات تخنیکی ارائه کردند.
این برنامه در راستای حمایت از سکتور زراعت، تقویت معیشت دهقانان و توسعه پایدار فعالیت‌های زراعتی در منطقه تطبیق شده است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۵:۴۹
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت ولایت میدان وردک بازدید کرد

۱۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر رسمی خود به ولایت میدان وردک از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید و با. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۵:۳۹
Background image

اشتراک مسئولان وزارت زراعت در سمپوزیم توسعه نیروی کار وترنری افغانستان

۱۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در سمپوزیم توسعه نیروی کار وترنری افغانستان که تحت عنوان «از آموزش تا ارائه خدمات باکیفیت وترنری» در هوتل کابل استار برگزار شده. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۱:۵۲
Background image

ایجاد ۳۵ قطعه نمایشی لوبیا و ماش برای ترویج کشت حبوبات در ولایت تخار

۱۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، به‌منظور حمایت از دهقانان، ترویج کشت حبوبات و افزایش تولید در واحد سطح، ۳۵ قطعه نمایشی شامل ۲۰ قطعه لوبیا و ۱۵ قطعه ماش را. . .

بازگشت به خبرها