در ننگرهار تفاهم‌نامه ساخت مسلخ معیاری و عصری به امضا رسید

qiam_amin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۴ - ۱۰:۲۷
در ننگرهار تفاهم‌نامه ساخت مسلخ معیاری و عصری به امضا رسید

۱۴ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۱۵ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق

به‌منظور ساخت یک مسلخ معیاری و عصری در زمین شرکت زراعتی وادی ننگرهار، تفاهم‌نامه‌ای به امضا رسید.

این تفاهم‌نامه میان سید محمد نعیم محمدی، رییس اجرایی شرکت زراعتی وادی ننگرهار و قاری رحمت‌الله عباس، رییس شرکت امارتی مسلخ گوشت و لبنیات به امضا رسیده است.

بر بنیاد این تفاهم‌نامه، این مسلخ در مربوطات آمریت فارم هده، بلاک دوم، در قطعه زمین غیرزراعتی شماره ۱۸ و در مساحت ۲۸ جریب اعمار خواهد شد. مسوولان می‌گویند که این مسلخ بر اساس تکنالوژی‌های عصری و معیارهای بین‌المللی ساخته می‌شود و ظرفیت تأمین نیازمندی‌های کشور را خواهد داشت.

بر اساس معلومات ارائه‌شده، در این مسلخ حیوانات سالم تحت نظارت مستقیم داکتران مسلکی ذبح می‌گردند و خدمات به شهروندان با رعایت کامل اصول شرعی، نظم، معیارهای صحی و روش‌های عصری ارائه خواهد شد.

مسوولان افزوده‌اند که با ساخت این مسلخ، کیفیت گوشت بهبود خواهد یافت، صحت عامه تقویت می‌شود و در کنار سکتور زراعت، گام مهم و مؤثری در راستای رشد اقتصاد ملی برداشته خواهد شد.

قابل یادآوری است که هنگام امضای این تفاهم‌نامه، محمد اجان راشد رییس مالی و اداری شرکت زراعتی وادی ننگرهار، مولوی نعمت‌الله سالک رییس تجارت و بازاریابی، انجنیر حکمت‌الله معروف رییس امور زراعتی و تخنیکی، ذاکرالله شیرزاد مدیر قراردادهای زمین و شماری دیگر از مسوولان نیز حضور داشتند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۱۶:۴
Background image

تلاش‌های ریاست زراعت نیمروز برای رسیدگی به آسیب‌دیدگان سیلاب‌ها در ولسوالی چخانسور

۱۹ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز به‌منظور رسیدگی به وضعیت آسیب‌دیدگان سیلاب‌های اخیر، در رأس هیأتی به ولسوالی چخانسور سفر کرد.
مولوی نیاز محمد «وهاج» همراه با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۱۶:۳
Background image

وزارت زراعت زمین را به وزارت صنعت و تجارت منتقل کرد

۱۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۱ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
مسؤولان ریاست امور زمین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری می‌گویند که به فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، قرارداد انتقال زمین بین ریاست. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۱۱:۵۳
Background image

غرس ۹ هزار اصله نهال مثمر و غیر مثمر در ولسوالی خاکجبار کابل

۱۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش 
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولسوالی خاکجبار ولایت کابل با همکاری مؤسسه استارز، ۹ هزار اصله نهال مثمر و غیر مثمر را در شماری از قریه‌های این ولسوالی غرس. . .

بازگشت به خبرها