کمک کنجاره برای مالداران نیازمند در ولسوالی بلخ توزیع شد

qiam_amin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۳ - ۱۵:۲۰
کمک کنجاره برای مالداران نیازمند در ولسوالی بلخ توزیع شد

۱۳ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۱۴ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق

در سطح ولسوالی بلخ ولایت بلخ، به‌منظور بهبود تغذیه حیوانات، کمک‌های کنجاره برای مالداران نیازمند توزیع گردید.

این کمک‌ها از سوی دفتر آغاخان، با هماهنگی و همکاری مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی بلخ انجام شده که بر اساس آن ۲۰ تن از مالداران مستحق این ولسوالی تحت پوشش قرار گرفتند.

به گفته مسئولان، این کمک‌ها بر اساس سروی قبلی و شناسایی مالداران نیازمند فراهم شده و به هر مالدار مستحق ۲۵۰ کیلوگرام کنجاره متراکم ترکیبی توزیع گردیده است.

هدف از این کمک‌ها، بهبود تغذیه مواشی، تقویت سکتور مالداری و کاهش مشکلات اقتصادی مالداران نیازمند عنوان شده است.

قابل یادآوری است که روند توزیع کنجاره تحت نظارت مسئولان مربوطه به‌گونه منظم و شفاف انجام شد و همچنان به مستفیدشوندگان در مورد استفاده درست از این کمک‌ها توصیه‌های لازم ارائه گردید.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۵۸
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بامیان

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی بهار سال ۱۴۰۵ تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری با همکاری مؤسسات همکار در ولایت بامیان رسماً آغاز شد.
این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۱:۱
Background image

غرس بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار در ریاست زراعت غور

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری غور اعلام کرده است که در ادامه کمپاین نهال‌شانی و به مناسبت فرارسیدن سال جدید، بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار از سوی پرسونل این اداره غرس گردیده. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۳۸
Background image

ختم دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم در ریاست زراعت دایکندی

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم که از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و بخش دعوت و ارشاد آن ریاست به‌منظور ارتقای آگاهی دینی، تقویت درک مفاهیم و احکام اسلامی و ایجاد. . .

بازگشت به خبرها