توزیع کنجاره متراکم برای مالداران مستحق در ولسوالی چمتال بلخ

qiam_amin
یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۱۱:۳۳
توزیع کنجاره متراکم برای مالداران مستحق در ولسوالی چمتال بلخ

۱۲ دلو ۱۴۰۴  هـ.ش

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ به‌منظور حمایت از مالداران و بهبود وضعیت تغذیه حیوانات، برای ۳۰ تن از مالداران مستحق در ۹ قریه مختلف ولسوالی چمتال، خوراکه حیوانی توزیع کرد.

این برنامه با همکاری مؤسسه آغاخان و مدیریت عمومی خدمات زراعتی ولسوالی چمتال تطبیق گردید. مالداران مستحق پیش از آغاز این روند از طریق سروی دقیق شناسایی و ثبت شده بودند.

در جریان این برنامه، برای هر یک از مالداران مستحق ۲۵۰ کیلوگرام خوراکه متراکم «کنجاره» به‌گونه منظم توزیع شد. همچنان رهنمودهای لازم در رابطه به شیوه درست و مؤثر استفاده از خوراکه حیوانی برای مالداران ارائه گردید.

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ می‌گوید این اقدام در راستای تقویت سکتور مالداری، افزایش تولیدات حیوانی و بهبود وضعیت معیشتی مالداران روی دست گرفته شده است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۵:۲
Background image

پاکسازی ۱۲۰۰ هکتار زمین زراعتی از ملخ‌ها در بادغیس

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس از پاکسازی یک‌هزار و ۲۰۰ هکتار زمین زراعتی از وجود ملخ‌ها در این ولایت خبر داد.
مسئولان می‌گویند پرسونل مسلکی مدیریت عمومی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۱:۳۸
Background image

ادویه‌پاشی برای کنترول آفات نباتی در شغنان بدخشان انجام شد

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از اجرای برنامه ادویه‌پاشی به‌منظور کنترول آفات نباتی در ولسوالی شغنان این ولایت خبر داد.
این برنامه از ۷ تا ۱۱ ثور در قریه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۰:۵
Background image

توزیع تخم سبزیجات و کود کیمیاوی برای زنان زراعت‌پیشه در کاپیسا

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا برای  ۲۰۰ تن از زنان زراعت‌پیشه و سبزی‌کار در مرکز این ولایت، تخم سبزیجات و کود کیمیاوی توزیع کرد.
در این برنامه، برای ۲۰۰ تن. . .

بازگشت به خبرها