جلسه تعارفی معین جدید مالی و اداری وزارت زراعت با ریاست‌های تحت اثر برگزار شد

qiam_amin
شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۱ - ۱۵:۲۸
جلسه تعارفی معین جدید مالی و اداری وزارت زراعت با ریاست‌های تحت اثر برگزار شد

۱۱ دلوی ۱۴۰۴هـ.ش

جلسه تعارفی مولوی نورالدین‌عمیر، معین جدید مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با روسا و آمران تحت اثر این معینیت دایر شد.

در این جلسه، روسا و کارمندان با معین جدید مالی و اداری وزارت زراعت آشنا شدند و در مورد مکلفیت‌ها و مسوولیت‌های هر ریاست بحث صورت گرفت.

مولوی نورالدین‌عمیر گفت که ماموریت دولتی برای هر انسان مسوولیت در برابر مردم و وطن است و رهبران حکومت به آنان اعتماد کرده‌اند. وی تأکید کرد که تلاش خواهند کرد از این اعتماد به درستی حفاظت کنند و مسوولیت‌های خود را با صداقت و تعهد انجام دهند، همان‌گونه که در برابر اشغال‌گران و مستکبران خارجی موفق بودند.

در ادامه، ملامحمدحسین خورشید احمد رئیس دفتر، مولوی عبدالغفور بخاری رئیس اداری و مولوی ندامحمد عابد رئیس عمومی جمع‌آوری عشر و زکات، به نمایندگی از روسا و کارمندان حاضر صحبت کردند و اطمینان دادند که با تمام توان برای پایداری نظام تلاش خواهند کرد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۷
Background image

وزارت زراعت زمین را به اداره تنظیم امور زندان‌ها انتقال داد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذی‌الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری، رئیس عمومی استملاک و اسکان مجدد زمین‌ها، حافظ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۴
Background image

سمینار آموزشی سه‌روزه به منظور ارتقای سطح علمی کارمندان در ریاست اراضی برگزار شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
به منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی و افزایش سطح دانش کارمندان، سمینار آموزشی سه‌روزه‌ای در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید.
این سمینار از سوی ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۳۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم ولایت کابل

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، به منظور ترویج روش‌های معیاری کشت و افزایش حاصلات زراعتی، ۱۴۴ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده بذری جواری را همراه با ۹۰۰ کیلوگرام کود. . .

بازگشت به خبرها