زمین از سوی وزارت زراعت به اداره ملی مبارزه با حوادث طبیعی انتقال داده شد

qiam_amin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۶ - ۸:۴۹
زمین از سوی وزارت زراعت به اداره ملی مبارزه با حوادث طبیعی انتقال داده شد

۵ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۶ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق

در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و حافظ عبدالکبیر زاهد، رئیس انتقال و توزیع زمین ریاست اراضی و مولوی عبدالله محمدی، رئیس مالی و اداری اداره ملی مبارزه با حوادث طبیعی در آن حضور داشتند، زمین از سوی ریاست اراضی وزارت زراعت به اداره ملی مبارزه با حوادث طبیعی انتقال داده شد.

این زمین بر اساس پیشنهادهای اداره ملی مبارزه با حوادث طبیعی و به حکم عالیقدر امیرالمؤمنین (حفظه‌الله تعالی)، از سوی ریاست اراضی وزارت زراعت در ولسوالی شینواری ولایت پروان، به مساحت ۶۰ جریب، به منظور حل مشکلات مردم آسیب‌دیده از سیلاب، به آن اداره واگذار گردید.

قرارداد انتقال این زمین میان حافظ عبدالکبیر زاهد، رئیس انتقال و توزیع زمین ریاست اراضی وزارت زراعت و مولوی عبدالله محمدی، رئیس مالی و اداری اداره ملی مبارزه با حوادث طبیعی به امضا رسید.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۶ - ۱۱:۴۳
Background image

توزیع گندم خوراکی و پول نقد برای ۲۲۰۰ خانواده مهاجر در ولایت جوزجان

۶ دلو ۱۴۰۴  هـ.ش

روند توزیع گندم خوراکی و پول نقد برای خانواده‌های مهاجر و عودت‌کننده در ولایت جوزجان، به اساس حکم امیرالمؤمنین و به منظور رسیدگی به مشکلات مهاجرین، با حضور معاون اداری. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۶ - ۱۰:۳۸
Background image

دیدار رئیس زراعت، آبیاری و مالداری تخار با رئیس مؤسسه شلتر فار لایف

۶  دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار در دفتر کار خویش با رئیس مؤسسه شلتر فار لایف دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ضمن قدردانی از. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۶ - ۸:۴۹
Background image

زمین از سوی وزارت زراعت به اداره ملی مبارزه با حوادث طبیعی انتقال داده شد

۵ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۶ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق

در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و حافظ عبدالکبیر زاهد، رئیس انتقال و توزیع زمین ریاست اراضی و مولوی عبدالله. . .

بازگشت به خبرها