تلاش‌های ریاست زراعت نیمروز  برای جلوگیری از قطع غیرقانونی جنگلات

qiam_amin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱ - ۱۰:۳۳
تلاش‌های ریاست زراعت نیمروز  برای جلوگیری از قطع غیرقانونی جنگلات

۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

مولوی محمد نسیم عادل آمر تنظیم منابع طبیعی، به‌منظور جلوگیری از قطع غیرقانونی جنگلات، حفاظت از منابع طبیعی و ارزیابی وضعیت عمومی جنگلات، با تیم همراه خود از ساحات سیپن «دورودی»، پنج‌ده و دشت پرن بازدید به عمل آورد.

در جریان این گشت‌زنی، آمر تنظیم منابع طبیعی از نزدیک وضعیت جنگلات را بررسی نموده و با باشندگان محل دیدار و گفت‌وگو کرد. باشندگان این مناطق ضمن ابراز همکاری، تعهد سپردند که در راستای جلوگیری از قطع جنگلات و حفاظت از منابع طبیعی، با اداره مربوطه همکاری همه‌جانبه خواهند داشت.

همچنان مولوی محمد نسیم عادل طی سخنانی، مردم محل را نسبت به اهمیت حفظ جنگلات، پیامدهای منفی قطع بی‌رویه درختان و نقش اساسی جامعه محلی در محافظت از محیط زیست آگاه ساخته و توصیه‌های لازم را در زمینه استفاده معقول و پایدار از منابع طبیعی ارائه نمود.

در پایان، از همکاری و حسن نیت باشندگان محل قدردانی گردیده و تأکید شد که حفاظت از جنگلات یک مسئولیت مشترک بوده و بدون همکاری مردم، حفظ این سرمایه ملی ممکن نخواهد بود.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۲ - ۹:۳۱
Background image

در ولایت لغمان برای ۱۲۰۰ خانواده عودت‌کننده از مهاجرت، کمک گندم خوراکی و پول نقد توزیع شد

۲۲ دلو ۱۴۰۴ ه‍.ش
۲۳ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ ه‍.ق
در ولایت لغمان، بر بنیاد شفقت ویژه امیرالمؤمنین حفظه‌الله، وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای ۱۲۰۰ خانواده‌ای که به‌تازگی از کشورهای همسایه به. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۲ - ۹:۳۱
Background image

افتتاح برنامه توزیع گندم خوراکی و پول نقد برای مهاجرین عودت‌کننده در غور

برنامه توزیع گندم خوراکی و پول نقد برای ۱۲۰۰ تن از مهاجرین عودت‌کننده در ولایت غور، از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت افتتاح شد.
این برنامه با حضور مولوی حیات‌الله مبارک. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۱ - ۱۵:۳۲
Background image

برگزاری جلسه مشترک ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت با مسئولان مؤسسه تحفظ حیات وحش (WCS)

۲۱ دلو ۱۴۰۴ هـ‌ش
جلسه‌ای به ریاست مولوی عبدالاحد خلیل، رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در رابطه به حفاظت حیات وحش و تهیه پلان مدیریتی پارک ملی واخان برگزار شد.
در. . .

بازگشت به خبرها