توزیع وسایل نجات به ارزش بیش از ۱٫۸ میلیون افغانی در ننگرهار

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۷ - ۱۰:۵
ننګرهار کې د څه باندې ١.٨ میلیونه افغانیو په ارزښت د ژغورنې وسایل ووېشل شو

۲۷ مرغومی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۷ رجب المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار و با همکاری تخنیکی اداره مهاجرت دنمارک «دانچر رفوجی کونسل» و حمایت مالی اتحادیه اروپا و کشور سویس، وسایل نجات به ارزش یک میلیون و ۸۵۱ هزار و ۸۶ افغانی به‌منظور کاهش خطرات ناشی از حوادث طبیعی در سه ولسوالی این ولایت توزیع گردید.
رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار مولوی محمد ولی محسن گفت که این وسایل در ولسوالی‌های اچین، سپین‌غر و هسکه‌مینه برای ۳۲۴ تن از اعضای کمیته‌ها توزیع شده است تا در هنگام بروز حوادث طبیعی مورد استفاده قرار گیرد.
وی افزود که این بسته‌ها شامل بسته کمک‌های عاجل طبی اولیه و بسته‌های نجات و خودامدادی می‌باشد که در آن وسایلی چون بطری، بیلچه، کراچی، موزی، گروپ دستی، کولنگ، اره، چکش، بلندگو، ماشین بلندگو، مایکروفون و سایر وسایل ضروری به‌منظور آگاهی‌دهی و هشداردهی به باشندگان محل، گنجانیده شده است.
به گفته مسئولان، این وسایل به باشندگان آن بخش‌ها توزیع گردیده که بیش از دیگران در معرض تهدیدات ناشی از حوادث طبیعی قرار دارند.ش

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۰ - ۱۵:۲۳
Background image

آغاز کمپاین کیمیاوی علیه آفات نباتی در ولسوالی شتل پنجشیر

۳۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر از آغاز کمپاین کیمیاوی علیه آفات نباتی «مور پت‌دار (خیمه‌ساز)» در حوزه چیلانک ولسوالی شتل خبر می‌دهد.
به اساس معلومات، این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۰ - ۱۳:۲
Background image

برگزاری نشست مهم با دفتر «داکار» در کندز پیرامون تطبیق و پیشرفت پروژه‌های انکشافی زراعتی

۳۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ ذوالقعده ۱۴۴۷ هـ.ق
رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز، مولوی نیاز محمد عابد، در دیدار با دادالله، مسئول دفتر «داکار» برای زون شمال و شمال‌شرق، پیرامون پروژه‌های. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۰ - ۱۲:۱۹
Background image

ادامه کمپاین مبارزه با ملخ در سرپل و پاک‌سازی بیش از ۶۰۰ هکتار زمین

۳۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل از ادامه کمپاین مبارزه با ملخ در این ولایت خبرداده و می گویند که بیش از 600 هکتار زمین از وجود ملخ پاک‌سازی شده است.
به. . .

بازگشت به خبرها