افتتاح کانال‌های زراعتی و تقدیر از کارکردهای ریاست زراعت در ولسوالی شهدا

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۵ - ۱۰:۲۰
افتتاح کانال‌های زراعتی و تقدیر از کارکردهای ریاست زراعت در ولسوالی شهدا

۲۵ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
پروژه‌های شامل دو کانال آب زراعتی، ترناب و دیوارهای محافظتی استنادی در ولسوالی شهدا ولایت بدخشان طی محفل مردمی افتتاح و به بهره‌برداری سپرده شد. این پروژه‌ها با حضور مولوی حبیب‌الله صارم ولسوال شهدا، قومندان امنیه ولسوالی، نمایندگان ریاست زراعت، مسوولان تخنیکی، انجینران مؤسسه میشن‌ایست، متنفذین و باشندگان محل برگزار گردید.
این کانال‌های زراعتی با همکاری مؤسسه میشن‌ایست و هماهنگی آمریت منابع طبیعی ریاست زراعت اعمار شده است. بر اساس گزارش تخنیکی، طول مجموعی کانال‌ها و ترناب‌ها به ۱۲ کیلومتر می‌رسد که با هزینه حدود شش میلیون افغانی اعمار و ترمیم گردیده و حدود ۴۹ قریه را تحت پوشش قرار می‌دهد. با تکمیل این پروژه، نزدیک به ۱۱ هزار جریب زمین زراعتی تحت آبیاری منظم قرار گرفته است.
باشندگان محل ضمن قدردانی اظهار داشتند که پیش از این، کمبود آب زراعتی و نوبت‌بندی آن سبب بروز مشکلات و منازعات میان مردم می‌شد؛ اما با ساخت اساسی کانال‌ها، ایجاد دیوارهای استنادی جهت مهار سیلاب‌ها و اعمار ترناب‌های معیاری، ضایعات آب کاهش یافته و دسترسی دهقانان به آب بهبود یافته است.
همزمان با این برنامه، همایشی به‌منظور تقدیر از فعالیت‌ها و کارکردهای ریاست زراعت و مؤسسه میشن‌ایست برگزار شد که در آن از تلاش‌ها و دستاوردهای چندساله در راستای تطبیق پروژه‌های عام‌المنفعه و بهبود وضعیت اقتصادی دهقانان قدردانی به‌عمل آمد. در این محفل، اداره محلی ولسوالی شهدا با اهدای تقدیرنامه از همکاری‌ها و نقش ریاست زراعت و مؤسسه همکار قدردانی نمود و بر تداوم همکاری‌ها و تطبیق پروژه‌های جدید تأکید شد.
رهبری ریاست زراعت ولایت بدخشان نیز با استقبال از این تقدیر، تعهد سپرد که با هماهنگی اداره محلی و موسسات همکار، برنامه‌ها و پروژه‌های بیشتری را به‌منظور انکشاف زراعت، باغداری و مالداری و بهبود معیشت دهقانان در ولسوالی شهدا تطبیق نماید.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۲ - ۱۲:۱
Background image

اجرای تحقیقات زراعتی در فارم تحقیقاتی دهدادی بلخ

۱۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
در فارم تحقیقاتی زراعتی ولسوالی دهدادی، برنامه‌های مختلف تحقیقاتی به هدف بهبود تولیدات زراعتی و ارزیابی عملکرد نباتات تطبیق می‌گردد.
در این فارم، تحقیقات عملی بالای. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۲ - ۱۱:۵۴
Background image

برگزاری جلسه‌ای برای مبارزه علیه ملخ‌های مضر زراعتی در سمنگان

۱۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای  به هدف بررسی و هماهنگی اقدامات لازم برای مبارزه علیه ملخ‌های مضر زراعتی، تحت ریاست مولوی هدایت‌الله ولید رئیس زراعت، آبیاری و مالداری و با حضور نمایندگان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۱۴:۴۹
Background image

بهره‌برداری از چکدم‌ها و حوض‌های ذخیره آب در فاریاب برای تقویت مدیریت منابع آبی

۱۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۳ شوال ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب با همکاری یک نهاد همکار، پروژه اعمار دو باب چکدم و دو حوض ذخیره آب را به هدف بهبود مدیریت منابع آبی و. . .

بازگشت به خبرها