جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پروان برگزار شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۴:۲۸
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پروان برگزار شد

۲۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش 
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پروان با حضور مولوی روح الله روحانی رییس زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت  در دفتر ریاست زراعت برگزار گردید.
در آغاز نشست، آیاتی از قرآن کریم توسط مولوی نیاز محمد تائب، آمر امور زراعتی تلاوت شد و پس از معرفی اعضای جلسه، برنامه با سخنان رییس اداره زراعت و رییس کمیته ادامه یافت. سپس مروری بر فیصله‌های جلسه قبلی صورت گرفت و گزارش فعالیت‌های انجام‌شده در ماه‌های قوس و جدی ۱۴۰۴ از سوی همکاران انکشافی ارائه شد.
در جریان جلسه، نهادهای همکار از جمله بنیاد آغاخان و موسسه کمیته هالند برای افغانستان، گزارش‌هایی از پروژه‌ها و برنامه‌های انکشافی خویش در بخش زراعت و انکشاف دهات ارائه کردند. همچنان موسسه آغاخان در مورد پروژه‌های بهبود انعطاف‌پذیری و مصونیت غذایی معلومات مفصل ارائه نمود.
آمریت‌های منابع طبیعی، امور زراعتی و مدیریت عمومی مالی و اداری نیز پیرامون تطبیق پروژه‌های انکشافی از جمله قطعات نمایشی گندم، احداث باغ‌های تجارتی و خریداری پرزه‌جات تراکتورها گزارش دادند. مدیریت عمومی مالی و اداری وضعیت تادیه بودجه‌های انکشافی در چهار برنامه را تشریح کرد و در ادامه، موسسه شلترفارلایف پرزنتیشن مفصل از روند توزیع تخم بذری اصلاح‌شده گندم در ولسوالی‌ها و مرکز ولایت ارائه نمود.
در پایان جلسه، پیشنهادات، نظریات، چالش‌ها و راه‌حل‌ها از سوی اعضا مطرح و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۱:۲۶
Background image

آغاز پروسه توزیع و فروش موازی ۱۵۶ جریب زمین استردادشده در جوزجان

۲۷ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
پروسه توزیع و فروش موازی ۱۵۶ جریب زمین استردادشده امارتی واقع قریه لب جرخراسان مرکز ولایت جوزجان آغاز گردید.
این برنامه به اساس هدایات مقامات ذیصلاح امارت اسلامی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۱:۲۶
Background image

دیدار شورای علمای فاریاب با مسئولان و کارمندان ریاست زراعت

۲۷ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب میزبان رئیس و اعضای شورای علمای این ولایت بود؛ نشستی که در آن بر بهبود خدمات زراعتی، رعایت اصول اسلامی در امور اداری و تقویت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۹:۳
Background image

کار ساخت ۶۰ باب سبزخانه در ولایت نیمروز آغاز شد

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز از آغاز کار ساخت ۶۰ باب سبزخانه در مرکز ولایت و شماری از ولسوالی‌های این ولایت خبر داد.
این پروژه از سوی مؤسسه وطن و در هماهنگی با آمریت امور. . .

بازگشت به خبرها